Bianca, doar silicoanele au rămas de tine!

Ultima actualizare:
Înainte
Înainte

Bianca Drăguşanu slăbeşte pe zi ce trece. Nu că ar fi bolnavă, ci pentru că mănâncă exact cât o vrăbiuţă.

 Fixaţia ei pentru o talie trasă prin inel a transformat-o într-o femeie căreia i se pot lesne număra coastele. Sâmbătă, ea s-a pozat, la Mamaia, în costum de baie.

Nu se dă bătută şi susţine că va continua lupta cu kilogramele. Bianca este foarte atentă la ce mănâncă şi face masaj anticelulitic din două în două zile, şi asta până în ora 16.00, nu consumă alcool, iar pe dulciuri nici că pune gura.

Citeşte şi:

Bianca Drăguşanu: "Cristea doarme cu mine în fiecare seară. Nu mai e lache"Bianca Drăguşanu: "Fac greva foamei, şefu'! Aşa fac şi economie la bani" VIDEO

Botezatu: «Cristea i-a suportat  fiţele Biancăi!»

Astfel că, în aproximativ şapte săptămâni, roşcata a slăbit 10 kilograme. Mai mult, fosta iubită a designerului Cătălin Botezatu susţine că nici haine nu-şi mai găseşte pe măsură, astfel că le modifică chiar şi pe cele de mărimea XS.

Singurele articole vestimentare care nu-i dau bătăi de cap sunt sutienele, că doar implanturile cu silicon sunt „imune” la dietele drastice!

Bianca s-a afişat sâmbătă, pe plaja din Mamaia, fiind foarte mândră de talia ei de viespe. Doctorii au avertizat-o în repetate rânduri să renunţe la ambiţia ei şi să mănânce sănătos, nu de alta dar ulcerul pe care îl are se poate agrava.

Înainte

Şi Andreea  Bănică a slăbit!
Şi Andreea Bănică a slăbit!

Şi Andreea Bănică a slăbit!

Cântăreaţa Andreea Bănică a şocat imediat după naşterea Sofiei, în urmă cu doi ani, când a reuşind să dea jos, în numai câteva luni, 17 kilograme.


    Şi Andreea  Bănică a slăbit!
Şi Andreea Bănică a slăbit!

Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, în compania soţului ei, Lucian Mitrea, însă, de această dată, era de nerecunoscut, căci a slăbit foarte mult. Îmbrăcată într-o ţinută sport, vedeta a fost practic de nerecunoscut.

image
image
image
image
image
image
Chereches Germania png
cei mai batrani tripleti guinness jpg
flowers 3876195 1280 jpg
albert nbn instagram jpg
Cine se ascunde in spatele lui Mihai Enat batranul tik toker din Romania  Videoclipurile „familiei au strans milioane de vizualizari jpg
intrebare pixabay jpg
articol2 jpg
brad de Crăciun  sursa   Shutterstock jpg