Bianca făcea sex şi cu Bote şi cu Cristea


    Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea
Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea

Şi-a lua inima în dinţi şi i-a dat papucii fotbalistului Adrian Cristea. Ceea ce nu ştie el este însă faptul că, în paralel cu relaţia pe care o avea cu celebrul fotbalist, asistenta lui Capatos a continuat să se întâlnească, în secret, şi cu dragostea vieţii ei, Cătălin Botezatu.

Relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi fotbalistul Adrian Cristea s-a încheiat alaltăieri, după doar patru luni: „El a plecat pentru un contract de trei ani la Universitatea Cluj. Mă gândeam, la un moment dat, să fac naveta Bucureşti- Cluj, dar mi-am dat seama că relaţia noastră nu merge. El este un tip introvertit, cu care comunic foarte greu. A fost decizia mea să ne despărţim, chiar dacă Adi era dispus să luptăm pentru a continua relaţia", a declarat ea, marţi seară, la „Un show păcătos", de la Antena 1.

Citeşte şi:

Violeta lui Bote: „Bianca nu e o ameninţare pentru mine”

Playboy Party în Club Heaven Studio din Timişoara cu Bianca Drăguşanu şi Adelina Pestriţu!

Bianca i-a dat papucii lui Adrian Cristea

Click! a aflat însă dedesubturi din acest trio conjugal, Bianca- Bote-Cristea, de-a dreptul telenovelistice. Conform unor surse apropiate asistentei lui Capatos, Bianca nu s-a rupt niciodată de Bote, bărbatul care a făcut-o vedetă peste noapte, şi a continuat să se vadă cu el, pe ascuns.

N-au fost doar întâlniri ca între amici, la o cafea, ci s-a lăsat cu partide de amor. Asta în ciuda faptului că, oficial, Bote e cuplat cu Violeta, aleasa lui de la "Burlacul", care şi locuieşte la el. Bianca s-a confesat unei amice că, de Crăciun, a petrecut cu Botezatu, la Sibiu, după ce a fugit de la Iaşi, de la părinţii lui Cristea, şi abia după aceea şi-a vizitat mama la Deva.

De această escapadă amoroasă Cristea e străin. De Revelion, Bianca a revenit la sentimente mai bune şi l-a dus pe iubitul oficial la tatăl ei, în timp ce Cătălin Botezatu a chefuit în Bamboo: „Ea e şi va rămâne în inima mea. Dacă nu avea unde petrece, sigur venea şi ea aici", ne-a declarat el, pe 1 ianuarie.

Stă în continuare la Adrian

Bianca Drăguşanu continuă să locuiască în apartamentul fotbalistului plecat la Cluj, Adi fiind de acord să o găzduiască până când se va muta într-un apartament închiriat.

simeon stalpnicul png

Bianca despre Cristea

„Îmi cumpără flori, are grijă de mine când sunt bolnavă, este mereu lângă mine, fie că sunt bună, fie că sunt rea, mă iubeşte oricum. Este grozav să ai un piept cald, pe care să pui noaptea capul, când ajungi acasă. El este echilibrul din viaţa mea".

Bianca despre Bote

"Cătălin are şcoala vieţii, are altă vârstă, e mai stilat, e mai umblat, ştie cum să te învârtă, ce să spună, când să spună, dar, în acelaşi timp, simţi cum îl scapi printre degete. Este alunecos, nu ai sentimentul de stabilitate când eşti lângă el. Azi e, mâine poate să dispară! E un bărbat care lasă urme adânci în sufletul unei femei!"

Cristea a îngrijit-o, Bote a caftit-o

În urmă cu două luni, când Bianca şi-a rupt piciorul într-o parcare, Cristea a luat-o la el acasă şi a îngrijit-o mai ceva ca o infirmieră. În schimb, Bote a făcut-o să leşine şi chiar i-ar fi dat două palme, tocmai din pricina lui Cristea.

Cătălin s-a făcut foc şi pară, în martie 2010, când paparazzii au surprins-o pe Bianca, pe atunci iubita lui, în balconul fotbalistului Adrian Cristea. „Mi-a dat două palme şi a dat cu mine de uşă. M-a îmbrâncit puternic şi mi-a fisurat un dinte", povestea ea, atunci.

simeon stalpnicul png

Când a văzut că nu e chip să-l înduplece pe designer, Bianca a cedat fizic şi psihic, făcând o cădere de calciu, în direct, la emisiunea lui Capatos.

Vezi şi:

Bianca, iertată de Lavinia că a filmat-o goală la duş

Bianca Drăguşanu nu dă şanse relaţiei cu Cristea

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg