Bianca şi Cruduţa pleacă singure în Dubai!

simeon stalpnicul png

Băieţii în cantonament, fetele în Dubai! Asta pare să fie „moda" printre iubitele fotbaliştilor din Liga I, iar cele care au dat tonul sunt Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu, prietenele lui Adrian Cristea şi Mihai Costea. Ele şi-au propus să-şi facă de cap în absenţa fotbaliştilor care, imediat după Revelion, vor intra în cantonament.

„Când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă". Aşa sună un proverb, care se potriveşte de minune situaţiei în care se află două dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc: Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu.

Asistentele lui Capatos de la emisiunea „Un show păcătos" sunt combinate cu fotbalişti, motiv pentru care luna ianuarie o vor petrece mai mult singure.

Şi asta pentru că atât jucătorul lui „U" Cluj, Adrian Cristea -iubitul Biancăi, cât şi stelistul Mihai Costea, prietenul Cruduţei, vor fi plecaţi în can­­tonamente. Şi nu câteva zile, ci aproape două săptămâni.

Aşa se face că fetele au decis să nu stea acasă să-şi roadă unghiile de dorul iubiţilor ci s-au gândit să-şi facă de cap. Evident, departe de România şi de frigul de aici. La căldurică! Tocmai în Dubai, acolo unde Bianca şi Daniela pot şi „sparge" câteva mii de euro la shopping.

„Doar nu stăm ca proastele în casă! Vom merge în Dubai. Am stabilit deja! Ne relaxăm şi noi câteva zile şi mergem ca fetele la cumpărături", a mărturisit logodnica lui Adrian Cristea.

Bianca a dezvăluit faptul că îşi va permite orice obiect. "Mi se pare normal să am aces la cardul lui Cristea! Doar suntem împreună de doi ani...", a precizat blondina.

Cruduţa nu este în aceeaşi situaţie, având în vedere că relaţia ei cu atacantul Stelei, Mihai Costea, este de-abia la început. "Mie nu-mi dă iubitul bani, nici nu am nevoie. Îmi place să fiu independentă din punct de vedere financiar de bărbatul din viaţa mea", a explicat bruneta lui Capatos.

S-a ales praful de programul stabilit în vestiarul Stelei referitor la ora la care fotbaliştii lui Ilie Stan ar trebui să fie în casă în timpul campionatului.

Încă de când s-au cunoscut, Mihai s-a purtat ca un adevărat cavaler cu Daniela şi a aşteptat-o după emisiunea de la Antena 1 aproape în fiecare seară. De gol l-a dat chiar şeful Cruduţei, Dan Capatos. „Mihai o aşteaptă mereu la finalul show-ului. Uneori vine şi cu flori", a precizat realizatorul tv.

2.000 €, câteva zile de distracţie

Fetele lui Capatos îşi permit vacanţe costisitoare, deşi salariile lor de la Antena 1 nu au multe zerouri. Bianca încasează pentru rolul ei de asistentă la „Un show păcătos"o mie de euro pe lună, în timp ce Daniela ia 700 €.

simeon stalpnicul png

Cu toate astea, fetele nu se vor uita la bani în minisejurul lor. O vacanţă decentă în Dubai ajunge undeva la 2000 de euro de persoană, în timp ce una de lux poate depăşi 10.000 €.

Daniela s-a distrat şi la munte, pe pârtie

Daniela Crudu a profitat din plin de cele câteva zile libere de sărbători şi a dat o fugă la munte, împreună cu gaşca de prieteni. Îmbrăcată mai mult de oraş decât de schi, cu o pereche de blugi care-i ţipau pe fund, o vestuţă cu blăniţă, cască pe cap şi ochelari la ochi, Cruduţa a vrut musai să se dea cu placa, fiind mare fan al senzaţiilor tari.

Fără frică, asistenta lui Capatos şi-a dat drumul pe pârtie, neţinând cont că nu este atât de pricepută la acest sport. Ce a urmat a fost o serie de căzături în lanţ pe care fundul Cruduţei le-a suportat cu stoicism.

Plină de zăpadă din cap până în picioare, Daniela a reuşit ca de obicei să fie în centrul atenţiei şi să-i distreze pe admiratorii care se înghesuiau să se pozeze cu ea.

Mai citeşte:

Costea, te-a ostenit Cruduţa?

Daniela Crudu şi-a făcut o nouă intervenţie! Vezi aici despre ce e vorba FOTO

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
Bouchard2 jpg
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg