Botoşani: Nu a mai suportat boala şi şi-a luat zilele

Ultima actualizare:

Ionela Tihu a început să facă hemodializă în urmă cu 11 ani. De trei ori pe săptămână, fata mergea la Iaşi la Spitalul „Sfânta Maria". Privată de bucuriile adolescenţei, Ionela a încercat de mai multe ori să îşi pună capăt zilelor.

„Nici nu vorbea cu mine. Doar cu taică-su şi cu surorile ei. A luat pastille de mai multe ori şi am sunat la salvare", a povestit mama Ionelei, Maria Tihu.

Duminica, fata s-a tăiat cu ajutorul unei lame în zona încheieturii mâinii drepte, iar hemoragia puternică a dus în doar câteva clipe la deces.

„Parcă era o prinţesă. Dormea şi mă uitam la ea. Am văzut că are ochii deschişi şi am vurt să o trezesc. Am strigat şi i-am dat şi câteva palme dar nu s-a trezit. Nu ştiu cum am să stau la înmormântare , cred că am să mor şi eu", a povestit Vasilica Tihu, cea care a găsit-o pe Ionela moartă în pat.

Ionela mai are şapte fraţi şi surori care au făcut tot posibilul pentru ca fata să treacă cât mai uşor peste drama sa.

„O duceau în spate până la drum de unde o lua salvarea. Toţi se îngrijeau de ea, însă de o perioadă nici nu mai putea să meargă săraca", povestesc vecinii familiei Tihu.

Ionela Tihu tebuia să împlinească peste cinci zile 18 ani, iar familia i-a pregătit şi o petrecere surpriză.

„Am vândut doi porci ca să cumpărăm seminţe, iar restul de bani pentru petrecerea ei. I-am chemat prietenele. Acum o vom înmormânta, fără petrecere", suspină, plină de durere mama fetei.

Familia Ionelei au căutat chiar donatori printre membrii familiei pentru a-i curma suferinţa fetei, însă fără niciun rezultat. Medicii nu o vor mai opera acum pe Ionela pentru a-i transplanta un rinichi, ci vor efectua doar necropsia.

„Inspectoratul Judeţean de Poliţie a fost sesizat de către fratele decedatei că şi-a găsit sora moartă în casă. Fata prezenta o plagă tăiată la nivelul mâinii drepte, în zona încheieturii, iar alături se afla o lamă. Am solicitat sprijinul Institutului de Medicină Legală, care vor efectua şi necropsia", a precizat Gabriel Miron, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net