Brianna Caradja, acuzată că şi-a atribuit singură titlul de prinţesă

Ultima actualizare:

Nicole a decis să publice o scrisoare privată datată 18 martie 2010, în care oficialii Casei Regale Britanice pun titlul Briannei Caradja pe seama unei „confuzii".

"În urmă cu ceva ani, Brianna a afirmat, într-o emisiune de la OTV, că ar fi rudă cu prinţul Charles. Când am auzit asta, am dorit să aflu dacă acest lucru este adevărat şi am trimis o solicitare Casei de Wales. Nu a trecut mult şi ofiţerul de presă mi-a trimis acest răspuns", a declarat, pentru ziarul Ring, Nicole Formescu.

Potrivit scrisorii prezentate de compozitoare, reprezentanţii prinţului Charles nu confirmă legătura de rudenie cu Brianna Caradja. „Este o confuzie asupra afirmaţiilor făcute de o doamnă din România care se autointitulează prinţesa Brianna Caradja. Prinţul de Wales a luat notă despre cele aduse la cunoştinţă în legătură cu aceste afirmaţii nefondate".

În replică, Brianna Caradja declară: „Cine ştie care e adevăratul motiv pentru care mă atacă! Am însă un avocat care se ocupă de toate aceste atacuri publice apărute de când activitatea mea în Piaţa Universităţii s-a intensificat".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net