Brigitte, înşelată de Năstase înainte de nuntă? Declaraţiile dureroase ale brunetei

Ultima actualizare:

    Ilie şi Brigitte, pe covorul  roşu, la  Premiile  Laureus (Foto: Guliver Getty Images)
Ilie şi Brigitte, pe covorul roşu, la Premiile Laureus (Foto: Guliver Getty Images)

Clipe de coşmar pentru Brigitte Sfăt chiar înainte de nunta cu Ilie Năstase. Cu trei zile înainte de marele eveniment, bruneta a descoperit un mesaj pe telefonul fostului tenisman, primit de la o admiratoare.

Domnişoara îi spunea lui Năstase că îl iubeşte, iar tenismanul i-a recunoscut lui Brigitte că a flirtat cu femeia în cauză, însă nu mai mult. Totul s-a petrecut cu trei zile înaintea nunţii celor doi, iar vedeta a fost distrusă de veste.

"Cu trei zile înainte de nuntă am văzut un mesaj în care o domnişoară îi spunea lui Ilie că îl iubeşte mult de tot. Ilie mi-a spus că nu a fost mai mult decât un flirt telefonic, pentru că eu îl neglijasem, pentru că eu stăteam cu muncitorii la Academie. Am ajuns în situaţia în care m-am lăsat pe mine. Devenisem o femeie cu fundul mare, o răţuşcă, devenisem femeia-bărbat. Pentru mine Ilie a murit atunci. Am suferit foarte mult, pentru că voiam să fie un bărbat foatre dedicat", a povestit Brigitte la Kanal D.

În acel moment, ea a decis să se schimbe şi să redevină o femeie care să poată ţine un bărbat lângă ea. Brigitte a hotărât atunci să renunţe la buzele de "răţuşcă", iar faptul că Ilie i-a fost alături. i-a redat încrederea în sine.

"Am fost eu de vină. Calitatea nevestei este să suporte bărbatul cu toate toanele şi defectele. El când a acceptat ca eu să îi fiu iubită, el a acceptat mult mai multe lucruri grave din trecutul meu, decât un mesaj pe care l-am găsit eu. Cel mai important lucru pentru mine este cum mă vede pe mine Ilie. Trebuie să reclădesc imaginea mea în faţa lui Ilie: am încercat să mă reconstruiesc ca femeie. Am încercat să îmi recâştig feminitatea. Am văzut că el a fost alături de mine la această operaţie. Intrasem în panică şi am crezut că el şi-a schimbat sentimentele faţă de mine", a completat doamna Năstase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net