«Cade oraşul pe noi!»

simeon stalpnicul png

Pentru ele nu există spital, rănile lor sunt mortale. Clădiri pe lângă care toţi trec cu teamă, locuri în care îţi e frică să intri.

Peste 200 de imobile din Capitală sunt un pericol pentru trecători. Se pot dărâma în orice clipă. În afară de aurolaci sau dezmoşteniţi ai sorţii, în ele nu mai locuieşte nimeni.

Reporterii Click! au vizitat zonele unde se află cele mai multe dintre acestea, în Centrul Istoric şi pe Calea Moşilor. Şepcari, Pasajul Francez, Şelari, Lipscani. Sunt străzi din cea mai veche zonă a oraşului, unde casele ameninţă să cadă.

Strada Gabroveni- Această casă este într-o stare deplorabilă de 20 de ani

simeon stalpnicul png

Nimeni nu mai are grijă de ele, toată lumea se uită cu milă la faţadele coşcovite. „Îmi este teamă să merg pe lângă ele. Municipalitatea ar trebui să se ocupe de ele, dar ni se spune că sunt revendicate, iar proprietarii nu se ocupă", se plânge Mihaela, care lucrează la o terasă de pe Şelari.

La câţiva kilometri, pe Moşilor, aceeaşi situaţie. „Casa este în paragină pentru că proprietara nu are bani. Ne-a dat afară că o repară, dar a lăsat-o aşa. Acum trăim în curtea ei, iar lucrurile ni le ţinem înăuntru", ne spune Constantina, arâtând înspre imobilul dărăpănat de la nr. 100.

Calea Moşilor - Din aceste ruine cad tot timpul bucăţi de zidărie pe trotuar

simeon stalpnicul png
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin