Ce spune Teo după ce a fost acuzată că a mers la spital pentru rating

Fiind vorba de o vedetă de talia ei, necazul lui Teo a fost destul de mediatizat şi inevitabil au apărut unele guri rele care au speculat că totul ar fi fost o şaradă pentru creştere de rating.

Afectată de astfel de zvonuri, Teo a dat un răspuns celor care au făcut astfel de acuzaţii, prin intermediul blogului personal.

«Să ne ajute Dumnezeu, o spun cu mâna pe inimă… Am văzut comentariile unor doamne şi domni, legate de “vizita” mea la spital, de azi. Am ajuns să credem că un om merge acolo că să facă rating. Nu e numai înjositor pentru cel acuzat de o asemenea infamie, ci şi pentru cel care ar putea să şi-o imagineze.

Mi s-a părut infiorător. Să poţi suspecta pe cineva că iese în scaun cu rotile dintr-un spital în ciuda faptului că e complet sănătos. El, nu spitalul. Vă daţi seama că m-am strâns în mine, apoi m-am gândit aşa: hoţul strigă hoţii! El e cel care înţelege mecanismul. Numai cineva care e dispus să provoace o nenorocire, luând-o în derâdere, dintr-un interes, oricare ar fi el, ar putea concepe un asemenea plan, pe care, iată, acum îl consider facil. Atunci, nu. Mă chinui de duminică. E nevoie de martori? Cumplit.

Iarăşi, mă întreabă cineva de ce râdeam, dacă am fost la spital. Pentru că am încercat, pare-se că am şi reuşit, în mare parte, să-mi păstrez zâmbetul, de dragul celor care m-au ales ca ţintă a atenţiei. Nu o să mă mai întristeze că mă suspectează unii de noroi moral, jucându-mi sănătatea (tocmai sănătatea) la ruletă divină. O să-i rog doar să mă lase aşa, neprivita. N-o să mă doară.

Ceilalţi oameni( care vor înţelege că un om care a fost bolnav rău la un moment dat trebuie să dea atenţie oricărui semn de recidivă) îmi vor fi oaspeţi în imaginaţie şi în realitate în fiecare zi.», a scris Teo pe blog.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
florin piersic actor roman jpg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
militar decedat alba iulia
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg