Cea mai grasă femeie din România e gravidă! A aflat de sarcină abia când avea 7 luni

image
Mariana Buic─â

Mariana Buic─â, femeia cea mai gras─â din Rom├ónia, este ├«ns─ârcinat─â ├«n opt luni. Femeia spune c─â nu a ┼čtiut ┼či c─â a aflat c─â va deveni m─âmic─â abia ├«n urm─â cu o lun─â.

Mariana Buic─â, cunoscut─â ca femeia cea mai gras─â din Rom├ónia, a dezv─âluit ├«n cadrul edi┼úiei de miercuri a emisiunii ÔÇ×La M─âru┼ú─â" c─â este ├«ns─ârcinat─â ├«n opt luni.

Femeia spune că, după intervenţia care a ajutat-o să slăbească foarte mult, a avut anumite dereglări hormonale, care au dus la dereglarea menstruaţiei.

image
Mariana Buic─â

ÔÇ×Am aflat ├«n urm─â cu o lun─â, nu m─â a┼čteptam la asta. Am r─âmas ├«ns─ârcinat─â la doar 5 luni dup─â ce am f─âcut opera┼úia. Copilul acesta este o minune pentru mine. Tat─âl copilului nu va fi l├óng─â mine. ├Äntre mine ┼či el a fost doar o prietenie de scurt─â durat─â. Eu nu vreau s─â fiu cu tat─âl copilului meu", a declarat Mariana Buic─â.

simeon stalpnicul png
Mariana Buic─â

Medicul care a supravegheat-o pe Mariana Buic─â a spus c─â sarcina a fost depistat─â abia ├«n luna a ┼čaptea, din cauza deregl─ârilor menstrua┼úiei, fenomen normal ├«nt├ólnit la femeile care suport─â opera┼úie de mic┼čorare a stomacului.

ÔÇ×La controlul de ┼čase luni, noi nu am observat nicio modificare. Ea sl─âbise aproximativ 100 de kg. La controlul de 12 luni, am observat o sarcin─â ├«n dezvoltare. Nu a luat medicamente care s─â-i fac─â r─âu sarcinii, ci suplimente care s─â o ajute. Cert este c─â noi am descoperit-o ├«ntr-o perioad─â ├«n care nu putem dec├ót s─â-i dorim s─â se bucure de copil ┼či s─â aib─â o familie frumoas─â", a precizat medicul care a realizat opera┼úia de mic┼čorare a stomacului ┼či care a supravegheat-o pe ├«ntreaga perioad─â pe Mariana Buic─â.

Mariana Buică, tânăra de 26 de ani, cântărea anul trecut 230 de kg.

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
santana 1 jpg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
grecia vacanta pixabay jpg
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
copil apa jpg