Cluj: Un bărbat a dispărut de acasă, de frica datoriilor


    Poliţiştii au primit indicii că bărbatul s-ar afla în Pădurea Făget.
Poliţiştii au primit indicii că bărbatul s-ar afla în Pădurea Făget.

Peste 60 de poliţişti şi jandarmi caută, vineri dimineaţa, în pădurea Făget din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat care a dispărut de la domiciliu în urmă cu zece zile, oamenii legii fiind alertaţi de către familia acestuia, informează Mediafax

Bărbatul a fost văzut ultima dată în zona Secţiei de Poliţie nr. 4, din cartierul Mănăştur, din apropierea Pădurii Făget, iar maşina acestuia a fost găsită în cartierul respectiv în 16 septembrie.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, bărbatul dispărut era asociat la o firmă de construcţii şi avea datorii de peste 20.000 de euro la bancă şi la asociaţii săi. Sursele citate au spus că în maşina bărbatului a fost găsit un bilet pe care scria: "Vindeţi maşina sau faceţi ce vreţi cu ea".

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, a declarat că bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a dispărut de la domiciliu în 15 septembrie, iar soţia acestui a anunţat Poliţia.

Purtătorul de cuvânt al IPJ a adăugat că 60 de poliţişti şi jandarmi au reluat căutările, după ce au primit indicii că bărbatul s-ar afla în Pădurea Făget.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg