Crudu, interzis în cluburi de la şefi

simeon stalpnicul png

Asistentele tv au contracte riguroase, mai ceva ca moderatorii cu acte în regulă. Daniela Crudu conduce detaşat la capitolul interdicţii: nu are voie să meargă în anumite cluburi, să-şi facă operaţii estetice sau tatuaje fără să anunţe.

Cine spune că-i uşor să fii asistentă tv se înşală amarnic. Deşi trebuie doar să zâmbească frumos, să îmbrace haine sumare şi să spună câte o glumă din când în când, fetele au contracte stufoase, cu un număr impresionant de atenţionări şi interdicţii.

Oţil către Crudu: «Nu-ţi mai băga nimic în buze şi ai grijă cu cine ieşi la masă»

Daniela Crudu vrea să se mărite peste 30 de ani

Cea mai „căpătuită" este Daniela Crudu, frumoasa de la matinalul Antena 1. Când a fost primită în ograda trustului Intact, ea a semnat un vraf de hârtii, menite să-i „educe" comportamentul public.

Astfel, Daniela nu are voie să frecventeze anumite cluburi din Capitală, renumite pentru scandaluri, băieţi de bani gata şi fete „uşoare". Mai mult, dacă plănuieşte vreo schimbare de imagine, operaţie estetică sau tatuaj, vedeta trebuie să anunţe înainte, dar şefii i-au interzis cu desăvârşire să-şi modifice culoarea părului.

Acesta este motivul pentru care frumoasa brunetă şi-a mărit buzele în vacanţă, iar efectul colagenului aproape că a dispărut până la începerea sezonului de toamnă.

În plus, de câteva luni, Daniela a primit interzis să ofere interviuri presei, ea fiind lăsată să vorbească doar prin intermediul PR-ului, pentru a se evita posibilele scandaluri. Daniela Crudu (21 de ani) a debutat la matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani" în urmă cu doi ani, fiind cea mai longevivă asistentă tv.

Marina nu se bagă în scandaluri

Asistenta lui Mihai Morar la emisiunea „Răi, da' buni" (Antena 2) refuză să mai vorbească despre viaţa ei personală. Deşi această decizie ar putea părea un moft, iată că de fapt şefii ei sunt cei care i-au interzis cu desăvârşire să ofere declaraţii picante sau scandaloase.

simeon stalpnicul png

Marina Dina ia bani mai puţini

Marina Dina , dată afară de la Şcoala de televiziune, că a chiulit

Cât despre capitolul imagine, Marina este obligată să-şi păstreze părul blond, aceasta fiind nuanţa care a consacrat-o încă de la debutul de acum doi ani.

Laurette şi Bianca, certate că şi-au schimbat culoarea părului

Frumoasa mulatră şi apetisanta blondă nu au luat prea în serios clauzele contractuale şi au ales să-şi vopsească părul, fără a le cere voie şefilor.

Bianca Drăguşanu: «L-am ajutat pe Capatos la audienţă mai mult decât credea el»

Astfel, pe vremea când era asistenta lui Bahmu la Kanal D, Laurette şi-a deschis părul la culoare, iar în ziua următoare a fost obligată să revină la brunet.

simeon stalpnicul png

Prin aceeaşi situaţie a trecut şi Bianca Drăguşanu anul trecut, când s-a făcut şatenă, iar Capatos a obligat-o să revină la blond, ea fiind recunoscută drept „Blonda lui Bote".

Bianca, iar roşcată pentru Botezatu?

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
Ninsoare - barbat de umbrela - meteo - vremea FOTO Shutterstock
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png