Cum s-a schimbat viaţa lui Teo Trandafir după divorţ: «Nu cred în fericire. Nu cred în Făt- Frumos»

14 mai 2013

Dacă în urmă cu un an, Teo era foarte îndrăgostită şi vorbea despre iubire ca despre cel mai preţios lucru de pe pământ, susţinând că soţul ei, Constantin Iosef, este marea iubire, acum lucrurile stau cu totul altfel.

După ce a divorţat de acesta la doar şase luni de la căsătorie, în decembrie 2012, Teo şi-a schimbat radical teoria despre iubire. Aceasta nu mai crede în Făt- Frumos şi spune că fericirea este doar un vis.

"Nu cred în fericirea imbecilă a idiotului care se trezeşte dimineaţa hiptonizat. Nu mai cred în Făt- Frumos. Nu cred că există Făt- Frumos care urcă scările şi îţi bate ţie la uşă", a declarat Teo pentru Acasă TV.

Vedeta a vorbit şi despre lucruri tipic feminine, ca machiajul sau coafura şi a explicat de ce nu şi-a lăsat niciodată părul lung.

"M-am gândit la multe schimbări de-a lungul vieţii, cred că trebuie să fii de-a dreptul prost să nu te gândeşti la nici un fel de schimbări. Cu toate acestea, nu îmi voi lăsa niciodată părul lung. În capul meu există doar două posibilităţi: păr curat sau părul lung. Nu ştiu dacă este vreo femeie pe lume care să nu îşi dorească măcar un machiaj decent. Nu m-am dat niciodată lebădă pe gard sau frumuseţea din Carpaţi. Cu ceea ce mi-a dat Dumnezeu, cred că pot fi urâtă veşnic", a mărturisit aceasta pentru Poveştiri Adevărate.

banica vicoveanca jpeg
irina fodor asia express jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
Survivor semifinala (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
regina elisabeta harry meghan jpeg
FotoJet (2) jpg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg