Dan Bălan: «Mă amuză comentariile foştilor mei colegi. Trupa O-zone s-a destrămat din cauza unei trădări pe care au făcut-o ei »

Ultima actualizare:

Artistul a mărturisit că este dezamăgit de scandalul care s-a iscat în România pe marginea filmului documentar pe care l-a făcut despre viaţa şi cariera lui şi a explicat adevăratul motiv pentru care trupa O-zone s-a destrămat.

"Mă doare că după doi ani în care nu am fost în România, vin aici şi descopăr că în continuare se vorbeşte de O-zone, de nu ştiu ce scandaluri, de războaie. Nu a existat nici un război în O-zone. Trupa O-zone s-a destrămat din cauza unei trădări pe care au făcut-o foştii mei colegi. Am spus tot ce era de spus în documentarul despre mine şi nu vreau să mai comentez nimic despre acest lucru", a declarat acesta.

Dan a afirmat că nu îl afectează în nici un fel declaraţiile foştilor lui colegi şi că ceea ce fac aceştia i se pare doar un circ ieftin.

"Nu mă deranjează comentariile foştilor mei colegi, ci mă amuză. E totul un circ foarte low, e urât să ieşi la televizor şi să vorbeşti despre omul care te-a lansat şi ţi-a dat un drum. Ei acum se joacă, ies la o emisiune, vorbesc şi ei aşa", a spus acesta.

Fostul lider al trupei O-zone a declarat că poate reface oricând trupa O-zone şi că nu are nevoie de foştii lui colegi pentru a face acest lucru.

"Pot să refac trupa singur dacă vreau, dar nu am nevoie. Am cariera mea care merge foarte bine acum", a explicat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net