DEMENŢIAL! Radu Mazăre îi face concurenţă lui Borat. Uite ce costum de mare trăsnit a îmbrăcat edilul Constanţei!

Ultima actualizare:

    Radu Mazăre
Radu Mazăre

Este cel mai excentric dintre primari! Radu Mazăre a venit, într-o emisiune tv, purtând un costum de plajă...destul de decoltat!

Are un apetit ridicat pentru hainele colorate şi încearcă să epateze mereu la acest capitol, chiar dacă nu se asortează corect. De-a lungul vremii, Radu Mazăre a avut apariţii remarcante, "asortând"  şosete colorate la sacouri în dungi, sau haine milităreşti şi bocanci, cu ocazia unor evenimente, însă  nu ţi-ai fi imaginat să-l vezi niciodată chiar aşa.

Edilul de Constanţa a venit în luni după-amiază, la Happy Hour, îmbrăcat într-un costum de plajă cu dungi galbene şi roşii, la care a accesorizat o bonetă şi expadrile în aceleaşi culori, pentru da startul sezonului estival. 

Borat
Borat

Borat

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Cu o vestimentaţie asemănătoare, numai că mult mai decoltată în zona posteriorului şi forsforescentă, a apărut şi actorul Borat,  la deschiderea oficială a Olimpiadei de la Londra.  Poliţia din Noua Zeelandă a interzis afişarea unui astfel de costum pentru a-i proteja pe copii împotriva imaginilor şocante.

Care este mai sexy? Borat sau Mazăre?

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg