Dinamo şi Timişoara au predat estetica urâtului: 0-0 - VIDEO

Ultima actualizare:

Mult mai interesante decât partida în sine au fost jocurile psihologice de dinainte de joc atunci când Iancu a decis ca trei oameni de bază să rămână acasă. Antrenorul Contra i-a folosit pe toţi.

Partida dintre Dinamo şi Timişoara a fost atât de slabă, încât un microbist nici nu ar avea ce să-i povestească despre acest derby unui prieten care nu a văzut meciul. Probabil, pe un frog pătrunzător, spectatotii au făcut mai multe mişcări de încălzire decît fotbaliştii în sine.

Cel puţin în prima repriză, atacanţii nici nu au văzut portarul advers la faţă. Mingea a rămas blocată undeva la mijlocul terenului, iar cele mai mari ocazii au venit din şuturi de la distanţă, care s-au oprit în blocajul defensivelor. În partea secundă, la zece minute după pauză, s-au „simţit” şi jucătorii să creeze o fază cu adevărat periculosă.

Timişoreanul Goga a scăpat singur cu Dolha, l-a lobat pe portarul „cîinilor”, însă Diabate a salvat de pe linia porţii.  Mai îndrăzneaţă totuşi decât Dinamo, echipa lui Contra a ştiut una şi bună: trebuia să-şi păstreze intact recordul de invincibilitate. La o partidă atât de modestă, nici arbitrajul nu s-a ridicat la un nivel mai înalt. Bănăţenii ar fi putut primi un penalty la o tragere de tricou a lui Moţi asupra lui Nikolici. Acelaşi atacant al timişorenilor a fost oprimt eronat din cursa spre poartă, pe motiv de ofsaid.

Dinamo: Dolha - Rubio, Dr. Grigore, Moţi, Diabate - Torje, D. Kone, Alexe, C. Munteanu - Dănciulescu, L. GaneaAntrenor: Ioan Andone

Poli Timişoara: Pantilimon - Burcă, Cisovsky, Luchin, Sepsi - Alexa, Goga - Helder, Tameş, Zicu – NikoliciAntrenor: Cosmin Contra

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net