DJ Dax, saxofonistul de la Divertis, are cancer la mână

image
Dramă la Pro TV

Boala nu iartă pe nimeni. Saxofonistul DJ Dax, care cântă la Serviciul Român de Comedie de la Pro TV, dar şi cu Vali Bărbulescu, suferă de o formă de cancer foarte rară şi foarte agresivă.

După ce timp de un an de dureri la mâna dreaptă, Dan Nedelcu a aflat în urma unui RMN că este suspect de o tumoră malignă destul de rară numită sarcom sinovial.

Pe 14 iulie, el a fost operat la Spitalul de Urgenţă Floreasca , însă la o lună şi jumătate, boala a recidivat şi va trebui să meargă la Viena pentru o nouă intervenţie.

„Va trebui să plec la Viena săptămâna următoare pentru aceasta a doua operaţie întrucât în România nu avem specialişti în sarcom. Medicul oncolog de la Viena spune că fiind în stadiu incipient, boala este vindecabilă, cu condiţia să fie curăţată din nou foarte bine zona (printr-o nouă operaţie) şi urmând, preventiv, tratamentul cu citostatice şi radiaţii locale. Aşa cum bănuiţi, costurile sunt foarte mari şi îmi depăşesc cu mult posibilităţile în acest moment", spune artistul pe blogul său.

Colegii lui Dj Dax, de la Divertis, îl vor ajuta cu bani

image
Colegii lui Dj Dax, de la Divertis, îl vor ajuta cu bani

Donaţiile se pot face în conturile: RO52RNCB0087050428350002 (EUR), 79RNCB0087050428350001 (LEI), titular cont: Nedelcu Gina Manuela, deschise la BCR Sucursala Pantelimon.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
Alexandru Tomescu
Joaquin El Chapo Guzman FOTO EPA
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg