«Doppietta» lui Dănciulescu păstrează Hercules în topul pentru promovare - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul dinamovist contribuie din plin în lupta celor de la Hercules Alicante pentru un loc în primele trei poziţii din Segunda Division, cele care permit saltul pe prima scenă a fotbalului spaniol. Echipa lui Danciu-gol a trecut cu 5-1, pe teren propriu, de Albacete, în runda a 39-a. Graţie celor două goluri reuşite în acest meci, Ionel a devenit principalul marcator al formaţiei din Alicante.

Dănciulescu a deschis scorul în minutul 17 şi a mai marcat pentru 4-0 în minutul 40 al partidei. Celelalte reuşite au purtat numele lui Portillo (21-pen., 36), fostul atacant de la Real Madrid, şi Hidalgo (78). Oaspeţii au înscris golul de onoare prin Stuani, din penalty în minutul 81.

Atacantului român îi merge de minune în ultima vreme, pentru Hercules reuşind cinci goluri în ultimele patru partide. În total, Dănciulescu a reuşit 10 goluri de când s-a transferat în Spania, în toamna anului trecut. În această perioadă a intrat pe teren în 22 de jocuri şi acum este golgeterul echipei. Fostul stelist Tiago a marcat de şase ori în acest sezon.

Vezi reuşitele lui Dănciulescu la minutele 0:50 şi 3:02

Hercules şi alte patru echipe, Real Sociedad, Levante, Betis Sevilla şi Cartagina, trag tare pentru a prinde cele trei bilete pentru următorul sezon din Primera Division.

Cu trei etape înainte de final, Hercules se află la egalitate de puncte cu alte două echipe. Echipa lui Dănciulescu mai are de jucat cu cei de la Cartagina în deplasare, cu Rayo Vallecano pe teren propriu şi cu Real Union în deplasare.

Vezi pe adevarul.es alte reacții ale presei spaniole

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net