El face whisky din urina diabeticilor

5 septembrie 2010
image
Gilpin Family Whisky

Un cercet─âtor britanic, bolnav de diabet a g─âsit o metod─â revolu┼úionar─â de a folosi ├«n mod productiv aceast─â boal─â cumplit─â. El colecteaz─â urina diabeticilor ┼či o utilizeaz─â ├«n procesul de fermenta┼úie mal┼úului din care se face whisky.

Plec├ónd de la considerentul c─â organismul diabeticilor nu proceseaz─â glucidele, James Gilpin a analizat mai multe probe de urin─â de la mai mul┼úi bolnavi de diabet ┼či a constatat c─â ├«n cazul celor mai ├«n v├órst─â, urina acestora are un con┼úinut ridicat de glucide.

Dup─â filtrarea lichidului ┼či extragerea moleculelor de zah─âr, produsul este folosit pentru fermenta┼úia mal┼úului din care s eproduce whisky.

simeon stalpnicul png

Proiectul ini┼úiat de britanic poart─â denumirea de Gilpin Family Whisky, ├«n care urina se recolteaz─â de la diabetici avansa┼úi ├«n v├órst─â ┼či care particip─â voluntar la proiect.

Mai mult, la finalul procesului de produc┼úie a b─âuturii spirtoase, pe fiecare sticl─â se precizeaz─â numele ┼či v├órsta celui care a contribuit cu urina.

simeon stalpnicul png

Pentru moment, whisky-ul familiei Gilpin nu este comercializat în magazine fiind mai mult un obiect de artă, conform precizărilor britanicului.

banica vicoveanca jpeg
andre JPG
00032 jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg