EXCLUSIV! Claudia Sexxy a plonjat cu maşina într-o «râpă» din centrul Capitalei

image
Crina Matei s-a speriat groaznic după ce a fost tamponată în decembrie

Pentru prima dată, Claudia Pătraşcu, a înţeles ce este viaţa. Săptămâna trecută, artista şi familia ei era sa-şi piardă vieţile după ce maşina în care se aflau a aterizat într-o groapă uriaşă.

Duminica trecută a fost una cu ghinion pentru Claudia Pătrăşcanu. Solista a fost implicată într-un accident din care a scăpat cu viaţă ca prin miunune. În jurul orei 17.00, aceasta împreună cu mama şi fratele ei veneau dinspre zona mall-ului Sun Plaza, pe Calea Văcăreşti. În zona respectivă, calea de acces e îngrădită din cauza unei construcţii ce durează de doi ani, traficul este îngreunat, astfel că singura soluţie a conducătorilor auto este să circule pe linia de tramvai.

Incidentul s-a petrecut duminica trecută, pe Calea Văcăreşti din Capitală

image
Crina Matei s-a speriat groaznic după ce a fost tamponată în decembrie

La semafor, cântăreaţa a schimbat în viteza a doua, dar a alunecat, s-a învârtit de două ori, iar maşina pe care o conducea, un Citroën C4, a plonjat într-o groapă uriaşă. Dacă nu ar fi fost susţinută de un pietroi şi dacă nu ar fi pus frâna de mâna, Claudia şi familia ei nu ar mai fi fost în viaţă.

image
Crina Matei s-a speriat groaznic după ce a fost tamponată în decembrie

Deşi u scăpat cu bine, au fost traumatizaţi psihic.

„Nu-mi mai aduc aminte ce s-a întâmplat, ştiu că ne-am speriat foarte tare, am suferit un şoc din care încerc şi acum să-mi revin. Am ţipat de spaimă, iar fratele meu şi mama au început să plângă. Ne-au sărit oamenii în ajutor, ne-au scos pe geam, pentru că portierele erau înfipte în pământ. Nu am suferit nici o contuzie, dar psihic suntem afectaţi. Nu am putut dormi, aveam în faţă doar imaginea aceea. Maşina nu are asigurare, va trebui să suport reparaţiile de la şasiu, rezervorul e spart, puteam lua foc", ne-a spus Claudia.

image
masina claudia

Conduce de ani buni şi nu a avut nici un accident până acum, dar spune că nu va lăsa nerezolvată această problemă de care trebuia să se ocupe primăria de sector şi firma de construcţii. „În zona respectivă nu se poate circula decât pe linia de tramvai, pentru că şmecherii construiesc în mijlocul străzii, fără să îngrădească locul, fără să existe semne de avertizare pentru şoferi. Acum o lună am mai văzut o maşină în groapa aceea. Avocaţii mei se vor ocupa de caz", a mai spus artista.

image
masina claudia

Altă vedetă care şi-a şifonat maşina este Crina Matei. Pe 11 decembrie, în timp ce venea dinspre Complexul Ambasad Or, pe bulevardul Kiseleff, autoturismul pe care-l conducea actriţa, un Mercedes E 320, în valoare de 47.000 de euro, a fost lovit din spate de un alt autoturism marca BMW cu numere de Buzău.  Şoferul a frânat brusc, dar din cauza poleiului maşina a alunecat şi s-a oprit în cea a Crinei. Vedeta nu a păţit nimic, însă s-a speriat foarte tare din cauza ciocnirii.  Din fericire pentru tânărul şofer timorat nu a fost vorba despre ceva grav, ci doar de o mică zgârietură .

image
masina claudia

Tot pe 11 decembrie şi tot din cauza timpului, Adelina Pestriţu a trecut şi ea printr-o experienţă neplăcută ca şoferiţă. În timp ce conducea pe străzile din Capitală, bruneta s-a ciocnit cu un autoturism la volanul căruia se afla un conducător mai în vârstă. Din fericire, maşina vedetei, un Audi luxos, nu a fost grav avariată, decât portiera înfundată. Bruneta nu a păţit nimic, ci doar s-a ales cu o sperietură pe cinste.

simeon stalpnicul png
Crina Matei s-a speriat groaznic după ce a fost tamponată în decembrie

Pe 8 februarie, membrii trupei Proconsul au avut parte de primul accident rutier. În apropiere de Fălticeni, în localitatea Roşiori, Dragoş, chitaristul formaţiei, a pierdut controlul într-o curbă şi, maşina la volanul căreia se afla, un Hyunday proaspăt achiziţionat, a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ. Niciunul dintre cei 7 pasageri, membrii trupei Proconsul nu a suferit răni grave.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub casă stela popescu png
cub loredana groza png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
cub adela popescu png
Regina Elisabeta jubileu
Jim Cantore a fost aproape de a fi lovit de un fulger png
image
image
image
image
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg