EXCLUSIV! Doina Spătaru: Sebi n-a putut s-o iubească pe Mălina atât cât voia ea

Ultima actualizare:

    „Mălina va rămâne mereu  în sufletul meu”, spune Doina Spătaru
„Mălina va rămâne mereu în sufletul meu”, spune Doina Spătaru

Cea mai mare dramă a unui părinte e să-şi îngroape copilul. Timpul alină suferinţa sufletească, dar nu o poate şterge. La aproape un an de la moartea Mălinei Olinescu, mama sa, cântăreaţa Doina Spătaru, spune că a învăţat să trăiască cu această durere. L-a iertat pe Sebi, iubitul Mălinei, care nu a putut s-o iubească pe fiica ei aşa cum aceasta şi-ar fi dorit.

De două luni, Sebastian Truţă sau Sebi (26 de ani), aşa cum îi spun prietenii, fostul iubit al Mălinei Olinescu, este implicat într-o relaţie stabilă cu o tânără în vârstă de 25 de ani, de profesie designer.

Vestea că Sebi şi-a refăcut viaţa sentimentală, lucru anunţat în premieră de ziarul Click!, a ajuns şi la urechile Doinei Spătaru (64 de ani), mama Mălinei. Cu toate acestea, artista nu are resentimente în privinţa lui.

„E dreptul lui, e viaţa lui, pe care şi-o face cum crede el de cuviinţă. Nu pot să-l judec eu", ne-a spus Doina Spătaru, care peste aproximativ o lună îi va face parastasul de un an fiicei sale.

După moartea prematură a Mălinei, cântăreaţa s-a mai întâlnit o singură dată cu Sebi, bărbatul despre care s-a spus că Mălina era foarte îndrăgostită, dar care o manipula şi o trata cu indiferenţă. Ba, mai mult, s-a speculat că aceasta s-ar fi sinucis, arucându-se de la balconul apartamentului său, în urma unei dispute aprinse cu iubitul ei.

simeon stalpnicul png

„Am avut o discuţie civilizată cu Sebi şi l-am înţeles. Eu l-am iertat. Nu are nici o vină că nu a putut da mai mult şi cât voia Mălina în relaţia lor. Vrajba nu ajută la nimic", ne-a mărturisit solista, care chiar acum o zi a fost la mormântul Mălinei.

„Ea e şi va rămâne pentru totdeauna în sufletul meu", ne-a spus mama Mălinei, izbucnind în plâns. Dorul de fiica ei şi amintirile o copleşesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net