EXCLUSIV Lăsaţi cântările, treceţi la arme!

16 aprilie 2014
image
C├ónt─âre┼úul s-a pozat, zilele trecute, pe un tanc, f─âr─â s─â ┼čtie c─â ar putea ajunge ┼či el ├«n r─âzboi (Fotografii: Arhiv─â Personal─â)

E zarv─â mare ├«n Rom├ónia. B─ârba┼úii din toate col┼úurile ┼ú─ârii se ├«ntreab─â c├ónd vor primi ordin de mobilizare la r─âzboi! Printre cei chema┼úi deja la unit─â┼úile militare sunt ┼či c├óteva vedete, ┼×tefan Stan ┼či Bodo.

R─âzboiul bate la u┼č─â! De c├ónd s-a ├«nr─âut─â┼úit situa┼úia ├«n Ucraina, rom├ónii stau cu inima c├ót un purice s─â nu fie chema┼úi la arme. Ei bine, mult nu mai e! Deja mai mul┼úi rezervi┼čti ne-au semnalat c─â au fost chema┼úi la unit─â┼úile militare unde ┼či-au efectuat stagiul militar.

Situa┼úia s-a extins ├«n toat─â ┼úara. Dac─â ├«n luna martie, jude┼úele din Moldova se confruntau cu astfel de recrut─âri, acum ┼či Bucure┼čtiul a trecut la preg─âtiri.

Nici vedetele nu au sc─âpat! ┼×tefan Stan, 36 de ani, a primit ┼či el ordin de relocare ┼či va merge s─âpt─âm├óna viitoare la unitatea la care a fost recrutat pentru a vedea ce are de f─âcut ┼či ce ordine i se vor da.

┼×tefan Stan a f─âcut armata la Predeal, la v├ón─âtori de munte

image
C├ónt─âre┼úul s-a pozat, zilele trecute, pe un tanc, f─âr─â s─â ┼čtie c─â ar putea ajunge ┼či el ├«n r─âzboi (Fotografii: Arhiv─â Personal─â)

ÔÇ×Din c├óte am ├«n┼úeles, situa┼úia din vecini cere ca astfel de ordine s─â fie date c─âtre cei care au f─âcut armata. Practic, vom fi reactiva┼úi doar dac─â este cazul, dar trebuie s─â ┼čtim fiecare ce are de f─âcut. Eu sunt lunetist ├«n ┬źUnitatea de elit─â a v├ón─âtorilor de munte┬╗ ┼či voi merge dup─â Pa┼čte la Predeal pentru a m─â prezenta la datorie. Sunt gata pentru orice, inclusiv de lupt─â", a declarat c├ónt─âre┼úul ├«n exclusivitate pentru Click!. ┼×i fostul ginere al pre┼čedintelui B─âsescu, Bodo, s-a trezit la u┼č─â cu un curier care l-a pus s─â semneze c─â se va prezenta la o unitate militar─â.

ÔÇ×Am primit ordin, de┼či eu nici nu am f─âcut armata", ne-a spus Bogdan Marin, 46 de ani. Forumurile sunt pline: ÔÇ×Eu nu sunt cadru militar, dar am fost chemat ┼či mi s-a ├«nm├ónat Ordinul." ÔÇ×Tat─âl meu a fost ├«n armat─â. Acum este pensionat, are 63 de ani ┼či l-a chemat pe 10 aprilie."  

Autorit─â┼úile spun c─â nu sunt preg─âtiri de r─âzboi, ci doar o actualizare a listelor cu rezervi┼čti. ÔÇ×Se verific─â adresele de domiciliu, starea de s─ân─âtate ┼či locul de munc─â. Nu prime┼čte nimeni o pu┼čc─â sau ceva de felul acesta", ne-a informat Ministerul Ap─âr─ârii Na┼úionale.

image
C├ónt─âre┼úul s-a pozat, zilele trecute, pe un tanc, f─âr─â s─â ┼čtie c─â ar putea ajunge ┼či el ├«n r─âzboi (Fotografii: Arhiv─â Personal─â)

Agita┼úi de propaganda Kremlinului ┼či condu┼či de agen┼úi ru┼či, combatan┼úii proru┼či au trecut la atacuri. Trupele ucrainene au ├«nceput ieri o opera┼úiune de recapturare a zonelor controlate de separati┼čti. Locuitorii sunt foarte ├«ngrijora┼úi de ceea ce se ├«nt├ómpl─â ┼či-i acuz─â pe solda┼úi c─â "ac┼úioneaz─â ├«mpotriva propriului popor".

Trupele trimise de guvernul de la Kiev au intrat ├«n Kramatorsk, dar au fost blocate de civili. Insurgen┼úii au capturat ┼čase vehicule blindate ucrainene din coloana militar─â care se ├«ndrepta spre ora┼č ┼či au arborat steagul rus. ├Än ora┼čul Done┼úk, un grup de circa 20 de b─ârba┼úi cu cagule pe fa┼ú─â a dat buzna ├«n prim─ârie ┼či a preluat controlul acesteia. Transnistria a cerut ieri Rusiei s─â fie recunoscut─â ca stat independent.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elon musk met gala 2022
1 pozitie somn jpg jpeg
1 menstruatie jpg jpeg
shutterstock 425022403 copy jpg
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg