EXCLUSIV «Marcel este un romantic, îmi pregătea mereu micul-dejun»

Ultima actualizare:
Magda Simion l-a cunoscut  pe Marcel Toader  pe Internet, în luna mai (FOTO: ARHIVA PERSONALĂ)
Magda Simion l-a cunoscut pe Marcel Toader pe Internet, în luna mai (FOTO: ARHIVA PERSONALĂ)

Blonda lui Marcel Toader este dezamăgită că acesta a dispărut din peisaj după ce s-a aflat despre relaţia lor. Cu toate că nu crede că fostul soţ al Gabrielei Cristea a vrut doar sex de la ea, Magda nu-i înţelege atitudinea. De când idila lor a ieşit la iveală, cei doi nu au mai vorbit, deşi îşi planificaseră să plece în vacanţă în Deltă.

S-au cunoscut în luna mai pe Facebook, iar la scurt timp au petrecut prima noapte de dragoste. Aşa sună, pe scurt, povestea de amor dintre Marcel Toader (51 de ani) şi Magda Simion (38 de ani), una dintre participantele la emisiunea „Te pui cu blondele", de la Antena 1, care este angajată la Poşta Română. În timp ce Magda, care nu a fost niciodată căsătorită şi nu are nici copii, îşi asumă relaţia cu Marcel, acesta preferă tăcerea, atitudine care, de multe ori, este un răspuns.

Până ce idila lor să devină publică, păreau că lucrurile merg foarte bine între ei, de aceea blonda este surprinsă că Marcel nu vrea să recunoască faptul că s-au iubit.

Sunt dezamăgită că nu recunoaşte relaţia noastră. Nu ştiu care e strategia lui, că nu este nici virgin, nici călugăr şi nici însurat. Dacă l-a luat pe nu în braţe înseamnă că aşa va face şi în continuare. Vrea să pară neclintit în decizii. Noi nu am ieşit nicăieri împreună, dar, dacă eram vedetă şi aveam un milion de euro în cont, probabil că s-ar fi afişat cu mine", ne-a spus Magda.

Blonda ne-a povestit că Toader s-a purtat foarte frumos şi, că în ciuda faptului că acum se dezice indirect de ea, nu are ce să-i reproşeze.

„Ne vedeam de două-trei ori pe săptămână la el acasă. Nu mă duceam pentru o oră-două, ci stăteam toată noaptea, iar dimineaţa plecam la serviciu. E romantic, îmi pregătea mereu micul dejun. Dacă voia doar sex, îşi căuta altă femeie, eu nu sunt piţipoancă, nici proastă şi n-am nici un picior de lemn sau ochi de sticlă. Discutasem să mergem împreună în Deltă, dar încă nu fixasem o dată precisă pentru că el mai avea tot felul de evenimente la care trebuia să meargă", ne-a mai spus Magda, care este este hotărâtă să nu-l mai caute pe Marcel Toader şi să lase lucrurile să se întâmple de la sine.

Gabriela Cristea,  pe vremea când era fericită alături de Marcel Toader


    Magda Simion l-a cunoscut  pe Marcel Toader  pe Internet, în luna mai (FOTO: ARHIVA PERSONALĂ)
Magda Simion l-a cunoscut pe Marcel Toader pe Internet, în luna mai (FOTO: ARHIVA PERSONALĂ)

Mulţi au sperat că separarea dintre Gabriela Cristea şi Marcel Toader este doar o toană care le va trece în scurt timp. Cu toate acestea, odată cu apariţiile televizate în care fiecare dintre ei a vorbit despre căsnicia lor, nu a mai fost cale de întors, deşi Gabriela a afirmat, la acea vreme, că încă îl mai iubeşte pe afacerist. În data de 13 iunie, ei au divorţat la Primăria Sectorului 1. În doar câteva minute, cei doi au pus capăt unei căsnicii care a durat cinci ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net