EXCLUSIV Mariana Calfa, atac dur la menajeră: «A vrut să-şi vadă mutra la tv, dar e tot urâtă şi fără dinţi în gură»

Ultima actualizare:
Mariana Calfa
Mariana Calfa

Pictoriţa Mariana Calfa a ieşit la atac. Supărată că menajera a acuzat-o că i-a închiriat un apartament insalubru, fosta iubită a cântăreţului Gheorghe Gheorghiu i-a declarat război femeii care o şantajează.

Mariana Calfa a declarat la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până vineri, de la 22.30. la Prima Tv, că ea doar i-a întins o mână de ajutor menajerei. Pictoriţa a povestit că femeia şi iubitul acesteia au fost trimişi de o cunoştinţă la castelul ei. Sub pretextul că ea se poate ocupa de curăţenia întregii proprietăţi, iar bărbatul făcea reparaţii şi zugrăvea, Mariana s-a înţels cu cei doi să locuiască la ea.

Mariana Calfa
Mariana Calfa


    Mariana Calfa
Mariana Calfa

"M-a impresionat că au venit şi cu un copil. Ei sunt din Bucureşti şi au fost daţi afară din casă de părinţii lor. Eu nu cred că dai pe cineva în stradă de bun. Nu au vrut să lucreze şi nu aveau bani nici să-mi plătrască chiria. Ea m-a ameninţat că o să cheme presa.

Asta a vrut de la bun început. A vrut să-şi vadă mutra la televizor. Şi-a văzut-o, dar este tot urâtă şi fără dinţi în gură şi arată de parcă ar avea 80 de ani", a răbufnit Mariana Calfa la emisiunea Click!, difuyată zilnic de luni până vineri, de la 22.30, la Prima Tv.     

Pictoriţa crede că are mulţi duşmani şi că această femeie care o şantajează a fost pusă să facă acest lucru de un fost iubit, dornic acum de răzbunare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net