EXCLUSIV! Marina Almăşan, cu perucă la întâlnirea cu amantul miliardar - FOTO / VIDEO


    Pe 26 decembrie 2011, Marina Almăşan  şi Georgică Cornu au petrecut trei  ore împreună într-o vilă din Bucureşti
Pe 26 decembrie 2011, Marina Almăşan şi Georgică Cornu au petrecut trei ore împreună într-o vilă din Bucureşti

Bombă în lumea mondenă! Victor Socaciu a divorţat de Marina Almăşan, în mare secret. Despărţirea oficială a avut loc în urmă cu două săptămâni, la notariat. Motivul divorţului? Infidelitatea Marinei! Vedeta tv îl înşela pe artist cu un miliardar din Timişoara. Click! vă prezintă în exclusivitate fotografii incendiare de la întâlnirile celor doi.

O căsnicie de aproape 13 ani între două vedete din România s-a încheiat urât. Deşi pozau în cel mai fericit cuplu, Marina Almăşan şi Victor Socaciu ascundeau o poveste încâlcită.

Cântăreţul de folk era înşelat de soţie cu miliardarul Georgică Cornu, supranumit "regele asfaltului din Banat".

simeon stalpnicul png

Marina şi Georgică au fost surprinşi de mai multe ori împreună, în decembrie 2011. S-au întâlnit în mai multe locaţii secrete, ba chiar au plecat şi din ţară. Oricum, dovezile, intrate în posesia Click!, sunt mai mult decât grăitoare. În data de 26.12.2011, chiar a doua zi de Crăciun, prezentatoarea de la TVR a fost fotografiată în compania omului de afaceri.

Click pe imagine pentru VIDEO!

La ora 09.45, cei doi au fost văzuţi intrând împreună într-un imobil de pe strada Zambilelor, din Bucureşti. Pentru a nu da de bănuit, Marina a parcat maşina în capătul străzii şi a mers pe jos aproximativ 150 m, până în faţa locuinţei, acolo unde a fost aşteptată de Georgică Cornu.

Purta un fes negru pe cap şi o geacă de aceeaşi culoare. După aproximativ trei ore, amorezii au părăsit imobilul. De data asta, Marina Almăşan a ieşit deghizată. Pentru a nu fi recunoscută de trecători, şi-a pus o perucă blondă, o pereche de ochelari fumurii şi şi-a acoperit faţa cu mâna.

Victor Socaciu a decis, se pare, să ia măsuri radicale când s-a convins că este înşelat. "Marina este un capitol închis pentru mine. Am divorţat de ea, de două săptămâni, la notariat. Nu mai locuim împreună", ne-a declarat, ieri, în exclusivitate, Victor Socaciu.

Întrebat dacă aventura cu milionarul l-a împins să ia această decizie, artistul ne-a rugat să o întrebăm pe Marina Almăşan. Contactată telefonic, vedeta tv a recunoscut că a divorţat de Victor Socaciu. "Este adevărat, ne-am despărţit la notar", ne-a spus ea.

UPDATE: Marina Almăşan dă vina pe soţ: «Victor este singurul vinovat pentru eşecul căsniciei noastre»

Întrebată despre fotografiile cu Georgică Cornu, vedeta s-a mulţumit să spună: "Sunt jurnalist şi mă întâlnesc cu mulţi oameni de afaceri. Vreau ca acest subiect să fie tratat cu discreţie".

Nici în familia miliardarului din Timişoara nu mai e linişte. Soţia lui Georgică a aflat şi ea probabil de aventura soţului, motiv pentru care a depus, pe 8 martie 2012, cererea de divorţ la Judecătoria Timişoara.

Primul termen este stabilit pentru 17 mai. De altfel, şi în 2010, soţii Cornu au mai fost la un pas de divorţ. În aprilie 2010, magistraţii au suspendat procesul pe motiv că nici una dintre părţi nu venise la tribunal.

Georgică Cornu, avere de 73 de milioane €

Georgică Cornu are 57 de ani şi deţine afaceri în domeniul instalaţiei şi al infrastructurii. Firma pe care o deţine, Izometal Confort, are încheiate mai multe contracte cu statul român pentru reabilitarea şoselelor din vestul ţării, tocmai de aceea fiind supranumit "regele asfaltului din Banat".

Marina, la braţ cu afaceristul

simeon stalpnicul png

La începutul lui 2011, a primit de la Consiliul Judeţean Arad un contract de 13,4 milioane de euro pentru reabilitarea "Drumului Vinului".

El a reuşit să strângă o avere de 70-73 de milioane de euro, potrivit revistei Forbes, care l-a clasat în top pe locul 65. Este căsătorit de aproape 13 ani cu Oana, de care se pregăteşte să se despartă.

Click! spune

Marina Almăşan (49 de ani) prezintă emisiunea "Ne vedem la TVR". Din 1990 îi este fidelă postului public, unde s-a angajat prima oară ca redactor la emisiunea "Veniţi cu noi pe programul 2".

A realizat şi a prezentat "Ceaiul de la ora 5, "Cazuri şi necazuri în dragoste","Ghici cine vine la mine?", "Arca Marinei", "Personalul de Costineşti", "Bun de tipar", "Tunelul timpului", "Mulţumesc!", "Oala sub presiune", "Planeta în jeanşi". Înaintea mariajului cu Victor Socaciu, a mai fost căsătorită timp de 11 ani cu alt bărbat.

Citiţi mâine ce spune soţia miliardarului din Timişoara.

13 ani de  căsnicie au rămas o amintire

A fost o mare dragoste între ei, care după 13 ani a rămas doar o amintire. Victor Socaciu şi Marina Almăşan s-au cunoscut la începutul anilor '80, dar au format un cuplu abia în 1999, atunci când fiecare şi-a părăsit familia, întemeiată, şi s-au căsătorit. Pe atunci, credeau că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

Ea era studentă şi lucra pentru „Radiovacanţa Costineşti", el era un tânăr artist, râvnit de mai toate fetele. Când l-a văzut pe plajă că stă la coadă să-şi cumpere cărnaţi, Marina nu a stat pe gânduri şi s-a dus să-i dea o mână de ajutor lui Victor.

„L-am cunoscut cu mult timp înainte de a bănui că viaţa ne va rezerva acelaşi viitor. El era o mare vedetă naţională, iar eu - o studentă pârlită. L-am văzut la o coadă de vreo 50 de persoane, pe undeva, pe poziţia 37. M-am dus repede prin spate şi i-am spus: „Nu vreţi să va iau eu? Ce doriţi? Şi el s-a uitat la mine ca la una dintre cele 500 de fete care veneau zilnic să-i ceară autografe şi a zis: „Vreau şi eu doi cârnaţi. Eram atât de fericită că pot să-i fac un serviciu lui Victor Socaciu. Apoi eu mi-am văzut de viaţa mea. El şi-a văzut de viaţa lui," povestea în urmă cu doi ani, Marina, într-un interviu acordat revistei Tango.

Între timp, amândoi s-au căsătorit şi au făcut câte un copil. Când au crezut că viaţa nu mai are ce să le rezerve, cei doi s-au reîntâlnit, după zece ani, la emisiunea "Ceaiul de la ora 5", prezentată, pe atunci de Marina Almăşan.

Au început să se vadă tot mai des, s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar după câţiva ani au decis să divorţeze. În anul 1999 s-au căsătorit, povestea lor de dragoste fiind un model pentru tineri. De câte ori a avut ocazia, vedeta de la TVR spunea că Victor este bărbatul visurilor ei şi că va rămâne alături de el toată viaţa. Se pare că sentimentele Marinei s-au schimbat între timp, astfel că din decembrie 2011 umblă la braţ cu un alt bărbat.

Au crescut doi copii

Victor Socaciu şi Marina Almăşan au doi copii: pe Marina (din prima căsătorie a vedetei TVR) şi pe Victor, în vârstă de 11 ani.

Chiar şi aşa, cei doi au putut să divorţeze la notariat. Asta pentru că divorţul a fost unul amiabil, iar solicitările impuse de legislaţie, în cazul cuplurilor cu minori, au fost puse în practică.

Şi anume: custodia copilului este deţinută de ambii părinţi, locuinţa minorului a fost stabilită de comun acord, el stă cu mama lui, iar Victor îi plăteşte pensia alimentară.

Socaciu a trecut printr-un transplant de rinichi

În anul 2009, cântăreţul Victor Socaciu (58 de ani) a fost supus unui transplant renal. Intervenţia a avut loc la o clinică din Cluj, cu rinichii prelevaţi de la o fetiţă în vârstă de zece ani, aflată în moarte cerebrală.

Victor Socaciu, la externarea din spitalul clujean, unde a suferit transplantul

simeon stalpnicul png

Operaţia a reprezentat o premieră naţională, acestuia transplantându-i-se simultan ambii rinichi. Intervenţia a durat mai bine de cinci ore, dar cântăreţul s-a refăcut foarte repede. Pe atunci, Marina a avut grijă de el şi i-a fost nelipsită de la spital.

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre boala cântăreţului

simeon stalpnicul png

Drept recunoştinţă, Victor Socaciu a compus o melodie în memoria fetiţei care i-a salvat viaţa. Se numeşte «Îmbrăţişare în cer», pentru Bogi. În afară de activitatea artistică, Victor Socaciu a ales şi o carieră politică. Din 2008, el este deputat în Parlamentul României din partea PSD.

Cântăreţ al iubirii

Victor Socaciu este un adevărat "trubadur" al iubirii. Piesele lui de dragoste sunt binecunoscute şi reprezintă un reper în muzica românească. Din păcate, viaţa lui personală nu este nici pe departe atât de fericită pe cât o zugrăveşte în versurile sale. Piesa "Când tu taci" este una dintre cele mai frumoase melodii ale artistului.

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
FotoJet jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
Faimosi Survivor camp jpg
image
image
image
image
image
image
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg