EXCLUSIV Mihaela Tatu s-a mutat la Oradea

image
A interpretat vocile personajelor din desene animate precum “Zâna cea Bună” sau “Arthur şi Cavalerii Mesei Rotunde” (FOTO: CLICK!)

De aproape trei luni, Mihaela Tatu a ales să locuiască în Oradea. Aici, are o îndeletnicire foarte plăcută: imprimă voci pentru personaje din desenele animate. Dar, în acelaşi timp, urmează un curs de mediator.

Nu a dispărut, ci s-a mutat din Capitală în vestul ţării. Un proiect cu Zone Studio Oradea a adus-o pe fosta vedetă de televiziune Mihaela Tatu, în cel mai mare oraş al judeţului Bihor. Aici pune voci pentru personaje de desene animate.

Îmi era mult mai confortabil să locuiesc aici şi să mă duc din când în când la Bucureşti, decât să stau la Bucureşti şi să vin din când în când aici. Există filme care trebuiesc date gata de pe o zi pe alta, şi atunci pierdeam timp pe drum. În altă ordine de idei, venind la Oradea destul de des, m-am îndrăgostit de oraş. Şi atunci mi-am creat o zonă de confort. În general am un principiu, sau mai bine zis ţin cont de un proverb: «Omul sfinţeşte locul». Unde mă duc, mă duc şi rămân, şi-mi fac simţită prezenţa, ori oraşul ăsta chiar merită. Merită să locuiesc în el", a mărturisit Mihaela Tatu, pentru Click!

De când e la Oradea, Mihaela Tatu a dat voce multor personaje de desen animat: Zâna cea Bună" din "Arthur şi Cavalerii Mesei Rotunde", Maştera din "Frumoasa şi Bestia", dar şi pentru personaje mai puţin cunoscute, precum "Barbar" sau "Circul ambulant al lui Toby".

Chiar dacă îi place oraşul, iar clima este pe placul ei, sunt şi lucruri care-i lipsesc. Îi e dor de abonamentul de la Sala Radio, pe care-l avea în Bucureşti, şi de spectacolele din Capitală.

Şi, cel mai mult, îi este dor de fiica sa, Ioana: „Mă simt extraordinar în Oradea, dar singura chestie care mă chinuie e că nu sunt lângă Ioana, şi-mi este teribil de dor, dar vorbim zilnic, de dimineaţa până seara. Ne iubim, ne respectăm, doar că ne e dor mult mai mult decât înainte".

Pe de altă parte, este atât de ocupată încât abia are timp să respire. Pe lângă job-ul de la Zone Studio, Mihaela s-a înscris la un curs de mediere, astfel că toată după-amiaza este ocupată.

„Am ales acest curs pentru că am văzut despre ce e vorba. Am înţeles că tot ce înseamnă mediator întâmpină dificultăţi şi legislativ. Eu sunt o fire foarte pacifistă şi tolerantă", susţine Mihaela.

Pe viitor, vedeta nu exclude practicarea acestei meserii. Cu regret afirmă că televiziunea nu mai există pentru ea. S-ar întoarce "pe sticlă" doar dacă un post de televiziune ar avea un format cu un divertisment interesant, astfel încât să rămână cu ceva de pe urma acelei emisiuni. Înclină mai mult spre radio. „Acum m-aş întoarce în radio şi cred că o să şi fac asta", a mai spus Mihaela.

A trecut cu bine peste problemele de sănătate

După ce s-a vindecat, a plecat într-un pelerinaj

simeon stalpnicul png
A interpretat vocile personajelor din desene animate precum “Zâna cea Bună” sau “Arthur şi Cavalerii Mesei Rotunde” (FOTO: CLICK!)

În urmă cu doi ani, problemele medicale au făcut-o să renunţe la televiziune. A suportat o intervenţie chirurgicală care a durat cinci ore, pentru extirparea unui fibrom uterin. După aceasta operaţie, a decis să ia o pauză.

Şi-a promis că dacă va trece cu bine peste operaţie va face un pelerinaj. S-a ţinut de cuvânt. Anul trecut, în doar şase săptămâni a parcurs, pe jos, drumul sfântului Iacob - Camino de Santiago de Compostela - adică peste 826 de kilometri.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
Alexandru Arsinel
auchan png
image
image
image
image
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
calendar ortodox 2021 30 septembrie sfantul ierarh grigorie luminatorul armeniei celei mari jpeg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg