EXCLUSIV! Mirela Chirilă, cumnata lui Laurette, vrea să intre în afaceri: «Iubitul meu o firmă de pubele şi masini pentru gunoi»

simeon stalpnicul png

Manechinul Mirela Chirilă vrea să se implice în afacerile iubitului ei, Gabi, care deţine o firmă de pubele şi maşini pentru gunoi.

Mirela Chirilă şi Gabriel Ştefan sunt împreună de doi ani şi, se pare că vor să-şi ducă relaţia a un alt nivel. Nu este vorba, deocamdată, despre căsătorie, ci despre afaceri.

Manechinul ne-a dezvăluit că este tentată să intre şi ea în afacerea familiei iubitului ei fiindcă este conştientă că nu poate să facă modelling toată viaţa.

"Îmi doresc ca la anul să mă apuc de afaceri alături de prietenul meu, Gabi! Acesta are o firmă de pubele şi maşini pentru gunoi. Sunt convinsă că mă pot descurca şi într-un alt domeniu, nu doar în modelling şi în plus nu pot fi toată viaţa model. Modelling-ul pentru mine este mai mult o pasiune", a declarat Mirela pentru click.ro.

simeon stalpnicul png

Iubitul Mirelei, Gabi Ştefan, are o afacere cu pubele

Mirela este foarte încântată de noua ei decizie şi susţine că iubitul ei o sprijină în ceea ce face.

"Gabi mă ajută cu absolut orice şi mă susţine în absolut tot ce fac! Cred că mă aşteaptă cu braţele deschise în afacere", ne-a spus ea.

simeon stalpnicul png

Gabi Ştefan este fratele lui Mihai, iubitul lui Laurette, care va naşte în curând.

"Nu mi-e ruşine că iubitul meu are o afacere cu gunoi. Din contră, se descurcă foarte bine, face mulţi bani şi mă ţine în puf", ne-a declarat, în urmă cu câteva luni, Laurette.

Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
FotoJet (1) jpg
theo rose
primar longeviv jpg
biserica din pustietate de departe jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
cub paula iorga 2 png
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
animal 1867472 1920 jpg
FotoJet (1) jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
primar longeviv jpg
biserica din pustietate de departe jpg
calendar ortodox 2021 4 februarie sfantul isidor pelusiotul png