EXCLUSIV Oana Zăvoranu, un alt atac dur la Anda Adam, la Click! «Îmi plac divele scumpe, care sunt de fapt ieftine»

CLIIMA20121220 0086 1 jpeg
Anda Adam

Se pare că Oana Zăvoranu nu o poate ierta pe Anda Adam din cauza scandalului izbucnit după ce cântăreaţa a aflat că iubitul ei, Cătălin Ţîră, şi bruneta şi-ar fi dat mai multe mesaje. Zăvoranca a lansat un nou atac la adresa blondei, despre care spune că este o "divă ieftină".

Oana Zăvoranu a susţinut, luni seara, o conferinţă de presă în cadrul căreia a vorbit despre cea de-a şaptea intervenţie chirurgicală de schimbare a silicoanelor, pe care o va suporta în cursul zilei de marţi. Cu această ocazie, fiind întrebată ce părere are despre scandalul silicoanelor în care apare menţionat şi numele rivalei sale Anda Adam, Oana Zăvoranu nu s-a sfiit să o atace dur pe aceasta.

image
Anda Adam

Bruneta a spus că Anda nu este decât o divă care vrea să pară scumpă, când de fapt este ieftină. Mai mult decât atât, Zăvoranca a glumit şi a spus că dacă artista şi-a pus silicoane pe banii contribuabililor, adică şi ai ei, ea îşi vrea partea înapoi.

"Mie îmi plac divele astea care se dau foarte scumpe, dar sunt foarte ieftine. Adică, Anda Adam şi-a pus silicoanele pe banii mei? Atunci îmi trebuie să-mi dea juma de silicon, un sfert, ceva. Dacă nu poate, să mi-i dea Ţîră. Divele care au sindromul Michael Jackson în evoluţie nu pot să răspundă la telefonuri şi neputând să răspundă la telefonuri, pentru că au trebi importante nu o să răspundă niciodată", a declarat cu zâmbetul pe buze Oana Zăvoranu pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

VIDEO EXCLUSIV Oana Zăvoranu îşi schimbă silicoanele pentru a 7-a oară! Detalii în premieră la emisiunea Click! de la Prima TV

Oana Zăvoranu a rămas fără maşină. Trebuie să dea bani ca s-o recupereze

VIDEO EXCLUSIV Zăvo: «M-am sucit, le dau în judecată să înfunde puşcăria»

Oana Zăvoranu şi noul «pretendent» fac primele precizări despre relaţia lor

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
drutu angelin george disparut jpg
neuroni creier shutetrstock
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati