EXCLUSIV! Tatăl Gabrielei Cristea îşi vinde vila ca să se opereze de inimă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A muncit o viaţă pentru casa în care locuieşte de 12 ani, dar acum este nevoit s-o vândă. Tatăl Gabrielei Cristea este grav bolnav şi trebuie să se opereze urgent la inimă. Teoretic, intervenţia este gratuită, practic, presupune cheltuieli suplimentare, pe care nu şi le permite. Aflat într-o situaţie critică, Eugen Cristea şi-a scos casa la vânzare.

În primăvară, din cauza supărărilor, tatăl Gabrielei Cristea a suferit un infarct. Medicii l-au avertizat pe Eugen Cristea (63 de ani) că situaţia lui este gravă şi că, dacă vrea să mai trăiască, trebuie să se opereze urgent la inimă. Intervenţia chirurgicală ar fi trebuit făcută în luna august, la Spitalul Fundeni, dar pentru că nu a avut bani, a amânat-o.

Reporterul Click! a fost în vizită la domnul Cristea

simeon stalpnicul png

Operaţiile de acest gen sunt gratuite, dar oricine ştie că internarea într-un spital implică şi alte cheltuieli neprevăzute, iar el nu are bani nici măcar pentru tratamentul prescris de medici după infarct. În afara pensiei, bărbatul nu dispune de nici un sprijin financiar.

Celebra lui fiică, Gabriela Cristea (38 de ani), nu i-a mai dat nici un semn după ce, acum două luni, au apărut împreună la o emisiune tv. Pentru că viaţa lui depinde de operaţia la inimă, ca să facă rost de bani, tatăl vedetei vrea să-şi vândă casa pe care o are în cartierul Sălaj.

simeon stalpnicul png

Eugen Cristea îşi ia mereu tensiunea, pentru că e grav bolnav

simeon stalpnicul png

„Am toate arterele inimii strangulate. Zilele mele sunt numărate. Când o vrea Dumnezeu să mă ia la el, eu sunt pregătit. Mâna stângă nu o mai simt, am tensiune mare, picioarele sunt umflate buştean. N-am avut bani nici măcar să-mi iau reţeta. Gabi a zis atunci, la emisiune, să lăsăm timpul să rezolve totul, iar eu i-am respectat decizia", ne-a spus Eugen Cristea, care are şi diabet şi face zilnic insulină.

După ce i-a murit soţia, de el are grijă  o doamnă

simeon stalpnicul png

Vila are cinci camere şi un teren de 400 mp

simeon stalpnicul png

Ca să-şi construiască această casă, bărbatul a muncit din greu în străinătate. Stă în ea de 12 ani, atunci când a ridicat-o împreună cu Didina, soţia lui şi mama Gabrielei, care a murit acum trei ani. Imobilul, situat într-o zonă liniştită, are la parter living, baie şi bucătărie, iar la etaj, trei dormitoare şi o sală de fitness. În plus, vila are şi un teren de 400 mp şi un garaj. Pentru că este strâmtorat financiar, Eugen Cristea cere pe vilă 180.000 de euro, deşi, spune el, valorează mai mult.

Trist şi bolnav, el nu s-a împăcat cu ideea că fiica lui nu-l vrea în viaţa ei. Vedeta ne zâmbeşte dintr-o fotografie înrămată, aşezată pe bibliotecă de mama ei, care a murit ducând cu ea în mormânt acelaşi regret: că fata ei a refuzat să stea de vorbă cu ea. „Ce mi se întâmplă mie, i s-a întâmplat şi maică-sii. N-aş vrea să mor înainte să aflu adevărul. Ce are cu noi?", ne-a mai spus Eugen Cristea.

Click!spune

Gabriela Cristea a fugit de acasă când avea 18 ani. De atunci, nu a revenit la sentimente mai bune faţă de rudele sale. Între timp, în vara anului 2010, mama vedetei a murit, fără ca Gabi să o viziteze la patul de spital.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net