EXCLUSIV Uite prima, nu e prima! ProTV a cerut înapoi angajaţilor bonusul acordat de Paşte

Ultima actualizare:

    Andreea Esca (Foto: Pro TV)
Andreea Esca (Foto: Pro TV)

Noua conducere Pro Tv strânge cureaua la capitolul buget. După ce a renunţat la mai multe vedete ale trustului, care încasau onorarii lunare fabuloare, acum i-au luat în vizor şi la angajaţii de rând, care în două zile au trecut de la extaz la agonie.     

Stupoare în rândul angajaţilor ProTv. Cu doar câteva zile în urmă aceştia au primit primă de Paşte, însă nu s-au bucurat prea mult de ea, pentru că au aflat că trebuie să o restituie. Miercuri, salariaţilor cărora le-au intrat banii în cont, vorbim de 500 de lei, au primit uimiţi vestea că vor fi nevoiţi să-i dea înapoi. Cu alte cuvinte, conducerea Pro Tv i-a "împurmutat" pe angajaţi cu o sumă modică pentru a-şi face cumpărăturile de sărbători. Bine că nu le percepe şi dobândă!

"Pe data de 14 aprilie mai multor angajaţi, nu la toţi, le-au intrat primele pe cardul de salariu. La doar două zile, au aflat că de fapt aceşti bani nu li se cuvin. Cei care au apucat să chletuie bonusul, li se va opri această sumă din următorul salariu. Aşa ceva este de necrezut. Vorbim totuşi de o instituţie serioasă, cum este ProTv care a acordat bonusuri de sărbători în fiecare an", ne-au povestit surse din interiorul televiziunii.

Aceleaşi surse susţin că pentru a calma spiritele în rândul angajaţilor revoltaţi de o asemenea măsură, conducerea s-a gândit să le ofere în schimbul primei cozonaci. Gestul angajatorilor nu a reuşit să-i impresioneze deloc pe salariaţi care au rămas cu acelaşi gust amar.        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
famlie vacanta casa istock jpg
cheilebicazului4 scaled jpg
conacul sava brancovici sothebysrealty jpg
image png
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net