20 de sfaturi de la poliţişti ca să nu fii prădat de hoţi în vacanţă

Ultima actualizare:

    Mai mulţi turişti au rămas fără bunurile de valoare, în timp ce dormeau liniştiţi în camerele de hotel
Mai mulţi turişti au rămas fără bunurile de valoare, în timp ce dormeau liniştiţi în camerele de hotel

E vacanţa de vară şi mulţi români pleacă să se relaxeze la mare. Iar hoţii ştiu asta, astfel că au lăsat oraşele şi s-au mutat cu tot cu ustensile pe Litoral. Poliţiştii vă avertizează că aceştia sunt în stare de orice. Chiar să vă fure în timp ce dormiţi.

Au escaldat balcoanele! Vacanţa s-a transformat într-un coşmar, zilele trecute, pentru mai mulţi turişti cazaţi la un hotel de două stele din Venus.  Hoţii au pătruns în camerele lor, în timp ce ei dormeau la prânz şi au furat tot ce au găsit de valoare. Nu s-au limitat doar la o cameră, ci au golit şase la rând. A fost simplu pentru ei să dea spargerea atât timp cât uşile balcoanelor, aflate parter şi etajul I, erau lăsate deschise. Turiştii aveau nevoie de o adiere de vânt, din cauza faptului că hotelul cu pricina nu are aer condiţionat. 

simeon stalpnicul png

Prada: bijuterii, telefoane, bani

”Mi se pare cel mai periculos că este vorba despre securitatea fizică. Atâta timp cât la o palmă de capul meu, de pe noptieră, au fost telefoanele şi mi s-au luat, şi nu numai la mine, înseamnă foarte mult. Mă gândeam că nu am venit cu cortul la mare, am venit într-un hotel şi credeam că există pază, securitate”, a spus una dintre păgubite, pentru Reporter NTV. Alţii au rămas fără bani, genţi în care aveau haine sau acte. Turiştii au chemat Poliţia, însă nu şi-au recuperat bunurile. Şi o parte din seria de luna trecută a plecat acasă prădată. 

Ca să nu ajungeţi în această situaţie, ascultaţi de sfaturile oamenilor legii! 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
catalin chereches  1280x720 jpg
incendiu  jpg
Printesa Latifa jpeg
Teatru
inel Kate Middleton (3) jpg
betisoare ct captura video jpg
bivolaru 0 jpeg
plane 885321 1280 jpg