4 tipuri de sărut - ce trebuie să faci ca să fii irezistibil


    Unul dintre cele mai senzuale tipuri de sărut este cel inocentFoto: Click
Unul dintre cele mai senzuale tipuri de sărut este cel inocentFoto: Click

Câţi dintre noi nu vrem să fim sărutaţi pasional şi în acelaşi timp tandru de partenerul de viaţă? Sărutul este cel mai intim gest şi din acest motiv, vă voi prezenta câteva tipuri de sărut pentru a vă surprinde partenerul plăcut.

Iată câteva tipuri de sărut care merită experimentate!

Tipuri de sărut: 1. Sărutul inocent

Fără îndoială, sărutul inocent este unul dintre acele tipuri de sărut care înmoaie genunchii oricui, însă contează să ai şi atitudinea potrivită. De exemplu, când eşti într-un moment de intimitate cu iubitul tău sărută-l delicat, dar provocator. Nu trebuie să-l săruţi direct pe gură, încearcă mai întâi să-i atingi colţul gurii cu buzele închise şi apoi să iei contact cu toată suprafaţa buzelor. În funcţie şi de felul în care îţi răspunde iubitul la sărut, caută doar să apeşi uşor buzele de ale lui, pentru a-l invita şi pe el să facă un pas înainte. Sărutul inocent este pus în practică de cuplurile care sunt la începutul relaţiei.

Tipuri de sărut: 2. Sărutul care simulează sexul oral

Este considerat de toată lumea sărutul cel mai provocator şi excitant. Ar fi indicat să îl săruţi în acest fel în timpul actului sexual, când amândoi sunteţi foarte încălziţi. În momentul în care vrei să-l săruţi, prinde-i delicat vârful limbii cu buzele, strângele în forma literei O şi mişcăle în aşa fel încât să simulezi o partidă de sex oral. Acest sărut are rolul de a înnebunii de plăcere orice bărbat. Este foarte important şi locul în care îl săruţi, dacă este unul inedit, în care nu a mai fost sărutat vreodată, îi poate provoca senzaţii foarte intense.

Tipuri de sărut: 3. Sărutul cu ochii deschişi

Sărutul cu ochii deschişi este unul dintre acele tipuri de sărut în care impactul vizual are un rol foarte important. De exemplu, când vrei să-ţi săruţi iubitul, mai întâi priveşte-l în ochi, prelungeşte un pic contactul vizual, până când vi se apropie buzele. Cu siguranţă îi vei provoca un gol în stomac chiar înainte de sărut. Ideea e să nu-ţi calculezi nici o mişcare şi să îl săruţi cu foc.

Tipuri de sărut: 4. Sărutul muşcat

Este unul dintre acele tipuri de sărut care creează o senzaţie foarte erotică şi sexy. Constă în muşcatul buzelor delicat, însă trebuie să fiţi foarte atenţi să nu bruscaţi, fiindcă vă puteţi accidenta. Făcut aşa cum trebuie, el poate da naştere unor senzaţii de neuitat.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg