7 sfaturi să aveţi o viaţă de cuplu fericită

Ultima actualizare:

S-a demonstrat ştiinţific: micile gesturi aduc fericirea în cuplu. Iată câţiva paşi care îţi prelungesc viaţa şi te ajută să treci mai uşor peste greutăţi:

Faceţi sex zilnic! Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Florida a arătat faptul că 80% din cei care fac sex zilnic sunt fericiţi.

Bărbaţi: soţia trebuie să fie mai slabă ca voi! Un studiu realizat timp de patru ani pe 169 de cupluri proaspăt căsătorite a arătat că 95% dintre bărbaţi se declară împliniţi şi fericiţi dacă trăiesc lângă o parteneră mai slabă ca ei.

Mergeţi la biserică! Mergeţi mai des la biserică şi veţi trăi mai mult, susţin cercetătorii de la Universitatea din Texas. Experţii au descoperit că rugăciunile au un efect similar pastilelor de slăbit. Petreceţi timp împreună la o cafea.

Luaţi-vă un câine! Experţii de la Universitatea Queen, din Belfast, au descoperit că proprietarii de câini au un nivel scăzut de presiune sangvină şi respectiv colesterol. În plus sistemul lor imunitar este mult mai bine pus la punct.

Fiţi optimişti! Un studiu realizat pe 15.000 de adolescenţi a demonstrat că cei care aveau o copilărie fericită ajungeau să câştige salarii cu 10% mai mari decât cei care au fost nefericiţi în copilărie. Şi asta se întâmplă până la 30 de ani.

Fiţi economi! Uitaţi de terapia prin cumpărături! Un studiu realizat în Marea Britanie a demonstrat că pe timp de recesiune şi criză financiară, cea mai mare fericire a cuplurilor este să economisească pentru zile negre.

Mângâiaţi-vă partenerul! Soţii care îşi mângâie regulat soţiile sunt de trei ori mai fericiţi în relaţie decât cei care nu o fac. În plus nevestele care sunt mângâiate simt un nivel de siguranţă crescut, sunt mai fericite şi nu au probleme cu inima.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net