A făcut sex cu bărbatul greșit. Ce a urmat este incredibil!

Ultima actualizare:

    Sam Obeghe, bărbatul acuzat pe nedrept de violFoto Metro.co.uk
Sam Obeghe, bărbatul acuzat pe nedrept de violFoto Metro.co.uk

O tânără s-a culcat cu un bărbat imediat după prima întâlnire, dar a apoi, ea a realizat că este persoana greșită. Nu doar că bărbatul a fost foarte uimit de ceea ce i se întâmpla, dar s-a ales și cu o acuzație foarte gravă din partea partenerei sale.

Sam Obeghe (24 de ani) a făcut sex cu o studentă care lucra într-un magazin, în vârstă de 21 de ani, chiar în apartamentul lui după o primă întâlnire, potrivit Metro.co.uk. Momentul incitant s-a încheiat însă atunci când femeia a început să strige numele altui bărbat, Zack Garrigan.

Garrigan, bărbatul cu care femeia avusese o relație
Garrigan, bărbatul cu care femeia avusese o relație

Ea avusese înainte o relație cu acest Garrigan. Ea a declarat că și-a dar seama de greșeala pe care a făcut-o atunci când și-a trecut degetele prin părul bărbatului „necunoscut”. Femeiea, care se afla sub influența alcoolului, a părăsit în acel moment apartamentul și l-a acuzat pe Obeghe de viol. Cazul a ajuns în instanță, dar Tribunalul l-a absolvit de vină pe bărbat după doar 27 de minute de deliberare.

În timpul procesului, femeia a afirmat că era întuneric în cameră și nu și-a putut da seama de la început că greșise persoana. Chiar și așa, potrivit informațiilor adunate de anchetatori, între Obeghe și Garrigan sunt diferențe fizice foarte vizibile. Obeghe este un bărbat de culoare, în timp ce Garrigan este alb și are și o constituție mult mai solidă decât Obeghe.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net