A fost violată de iubit în timp ce avea o criză de epilepsie


    A fost violată în timp ce avea o criză de epilepsie
A fost violată în timp ce avea o criză de epilepsie

Georgina Adams, în vârstă de 24 de ani, a fost violată de logodnicul ei, Peter Cotterill, de 29 de ani, în timp ce avea o criză de epilepsie. A realizat ce s-a întâmplat doar atunci când și-a revenit, 20 de minute mai târziu.

Tânăra a acceptat să recunoască și să facă public tot ce i s-a întâmplat pentru a le îndemna și pe celelalte victime ale abuzului domestic să iasă la lumină cu poveștile lor dramatice. Cei doi iubiți au avut o relație de cinci ani și locuiau împreună. Bărbatul a fost închis pentru opt ani, relatează Metro.

Cotterill a recunoscut că a forțat-o pe Georgina să aibă relații sexuale cu el. Și-a cerut scuze, dar trei săptămâni mai târziu a atacat-o din nou. Georgina, diagnosticată în urmă cu patru ani cu epilepsie, avea corpul plin de vânătăi, dar la început i-a fost teamă să vorbească despre ce i s-a întâmplat. După cel ede-al doilea episod, și-a luat inima în dinți și a mers la poliție.

"La început, aveam crize în fiecare zi. El a renunțat la serviciul pe care îl avea de trei ani pentru a deveni îngrijitorul meu. Știa cu exactitate ce mi se întâmpla atunci când aveam un episod epileptic. Îmi amintesc că în noaptea cu pricina am mers la culcare pentru că simțeam că voi avea o criză, iar el a venit în pat cu mine în același timp, pentru a ne asigura astfel că nu mă voi răni singură. Am observat că aveam cămașa de noapte dată la o parte și am crezut că eu am făcut asta, dar am mers la baie și am văzut tot ce se întâmplase acolo jos. L-am luat la întrebări, dar a negat totul. Mi-a și zis că nu-i vine să creadă că am putut să mă gândesc la așa ceva. M-am simțit murdară. Eram dezgustată. După o jumătate de oră în care am continuat cu întrebările, a recunoscut."

La aproape jumătate de an de când s-au întâmplat actele sexuale fără permisiune, agresorul a fost încarcerat pentru opt ani.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
Horoscop dragoste webp
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg