Ai da 340 € să dormi o noapte în cuib de pasăre?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Asta chiar că le întrece pe toate! Compania franceză Atelier Lavit a cheltuit 120.000 de euro pentru a construi într-un copac bătrân de 100 de ani o cabană de lux. Dotată cu saună, dormitor cu vedere la 360 de grade şi situată la 10 metri înălţime, „Originea” e o bijuterie arhitectonică.

Aţi visat vreodată să dormiţi în inima pădurii, în-tr-un cuib ultramodern de pasăre? Iată că visul a devenit realitate. Arhitecţii francezi au construit în Chateau de Raray, localitate franceză atestată istoric din secolul XVII, un cuib de pasăre într-un stejar bătrân de 100 de ani. O noapte de cazare aici costă 340 de euro, însă oferă tot confortul din lume. 


    Terasa încăpătoare  oferă o privelişte  de vis
Terasa încăpătoare oferă o privelişte de vis

Băile în stil nordic din proiectul numit „Originea”, dormitorul cu pereţii de sticlă, sauna şi centrul spa sunt concepute pentru „oricine doreşte să se detaşeze complet de viaţa agitată din societate”, susţin arhitecţii de la Atelier Lavit. „Cuibul de pasăre” are o formă octogonală, accesul se face pe nişte poduri suspendate, care ajung într-o terasă generoasă. Casa este branşată la reţeaua de electricitate, iar noaptea decorul se transformă într-un peisaj romantic, ideal pentru îndrăgostiţi. Vizitatorii pot face rezervări prin intermediul reţelei Airbnb.


    Camera de zi şi băile  nordice, ideale  pentru îndrăgostiţi
Camera de zi şi băile nordice, ideale pentru îndrăgostiţi

„Este cel mai frumos loc de cazare din lume. Băile nordice, dormitorul dublu şi mingile de dormit sunt ingredientele perfecte pentru o seară romantică. Cuibul se află în inima pădurii, lângă un lac pe malul căruia şi cel mai stresat om din lume se poate relaxa în voie”, a declarat Sabrina, una dintre primele turiste care s-au cazat aici. Suprafaţa casei este de 23 mp. „Originea” a fost inaugurată la finele lui 2017.


    „Cuibul de pasăre”  are o suprafaţă  de 23 de mp
„Cuibul de pasăre” are o suprafaţă de 23 de mp

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net