Arta alăptării: De la teorie la practică

Alăptarea reprezintă fundamentul creșterii sănătoase și dezvoltării armonioase a bebelușilor, fiind considerată cea mai completă sursă de nutriție în primele luni de viață. Laptele matern oferă o gamă largă de beneficii esențiale, printre care se numără nutrienții vitali, anticorpii care stimulează sistemul imunitar și compușii care ajută la dezvoltarea creierului.

Untitled design 8 1536x864 png

Episodul cel mai recent al emisiunii „Apel Medical” vine cu o serie benefică de sfaturi pentru proaspetele mămici, alături de Elena Banciu și Sorana Mureșan, fondator ProMama și consultant de alăptare.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, alăptarea exclusivă în primele șase luni contribuie la reducerea riscului de infecții, îmbunătățirea funcției digestive și scăderea riscului de obezitate și boli cronice în viitor. În plus, alăptarea consolidează legătura emoțională dintre mamă și copil, sprijinind sănătatea mentală a ambilor.

Ce este „Ora magică”?

Sorana Mureșan dezvăluie un concept folosit în majoritatea țărilor străine, mai puțin în România, și anume „Ora magică”. Această metodă le oferă răspunsul mamelor care simt o mare greutate în a se conecta cu bebelușul lor după venirea sa pe lume, ceea ce le face să se simtă confuze, frustrate. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
batrani jpg
scoli modulare jpeg 2 jpeg
andrea lo rosso pictura picasso il giorno jpg
everest noaptea jpg
viroza si gripa foto pexels jpg
shutterstock 2466647573 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net