Așa arată cel mai tatuat profesor din lume! Elevii au coșmaruri după ce și-a făcut corneea neagră


    La 27 de ani, Sylvain Helaine se simţea un tip banal Foto: AFP
La 27 de ani, Sylvain Helaine se simţea un tip banal Foto: AFP

Profesorul suplinitor Sylvain Helaine (35 de ani), din Paris, a cheltuit 40.000 de euro în ultimii opt ani pentru a se umple de tatuaje din cap şi până în picioare. Însă, după ce şi-a făcut corneea neagră, mulţi dintre elevii lui au început să aibă coşmaruri.

La 27 de ani, Sylvain Helaine şi-a făcut primul tatuaj, în Londra, din dorinţa de a nu mai arăta banal şi de a nu mai trece neobservat pe stradă. Învăţătorul vrea să îşi tatueze gingiile, palmele, sexul şi limba pentru a duce la bun sfârşit proiectul transformării lui complete. Sylvain Helaine s-a autointitulat Freaky Hoody şi este profesor suplinitor la ciclul primar de la o şcoală din Paris. 

În timpul liber lucrează ca actor de comedie în cafenele şi fotomodel. În 2018 şi-a înnegrit complet corneea ochilor ignorând avertismentele că ar putea orbi. Când a revenit la catedră, copiii de la clasă au început să aibă coşmaruri şi s-a trezit cu reclamaţii la conducerea instituţiei. ”Am cheltuit peste 40.000 de euro pe transformările corpului meu. Nu mă voi opri niciodată din tatuat, nici când voi fi acoperit 100% cu cerneală. Am ajuns să pun pe mine trei straturi de cerneală, desenând peste alte tatuaje mai vechi. Când particip la şedinţele cu părinţii este cel mai ciudat, pentru că majoritatea încremenesc. Nu le vine să creadă că un tatuat ca mine se joacă împreună cu copiii lor şi îi educă. O bunică a mers direct la direcţiune când m-a văzut la o oră de sport şi a cerut conducerii să cheme poliţia pentru că «un ciudat» se apropie de nepotul ei”, a povestit proful pentru The Sun. 

Proful de sport nu se va opri din tatuat decât după ce trupul lui va fi acoperit complet de cerneală
Proful de sport nu se va opri din tatuat decât după ce trupul lui va fi acoperit complet de cerneală

În ciuda reclamaţiilor primite din partea părinţilor elevilor săi, Sylvain Helaine nu are de gând să demisioneze şi nici să redevină tipul banal de acum opt ani.

După ce şi-a făcut corneea neagră, elevii au început să aibă coşmaruri
După ce şi-a făcut corneea neagră, elevii au început să aibă coşmaruri
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg