Azi «prinţ», ieri javră

Ultima actualizare:
A fost găsit  murdar, la un  pas de orbire
A fost găsit murdar, la un pas de orbire

A fost la un pas de moarte, acum are o viaţă de rege! Pudding, o corcitură de Shih Tzu, a fost salvat de la moarte de doi soţi din Marea Britanie, după ce fusese abandonat. Acum e cel mai răsfăţat căţel.

L-au găsit pe stradă, legat de un stâlp de lumină, murdar şi la un pas de orbire, în Plymouth, Marea Britanie. Tremura de frig din toate încheieturile sub o ploaie îngheţată. Era murdar, bolnav şi înfometat, când l-au descoperit, în ajunul Crăciunului. Richard Beakhouse, manager în IT, şi soţia sa, Rachel, ambii în vârstă de 41 de ani, l-au dus acasă, în Axminster, Devon, după ce s-au interesat dacă era, într-adevăr, abandonat. L-au spălat şi l-au îngrijit cu dragoste şi s-a însănătoşit. L-au dus la veterinar şi la saloanele de fiţe pentru a-i repara blăniţa stricată. Apoi au început să îi cumpere numai haine de firmă.

“Îl tratăm ca pe un prinţ, fiindcă merită. A îndurat chinuri şi bătăi pe stradă, fără să aibă vreo vină”, a spus Rachel Beakhouse. Ei plătesc lunar 1.000 de euro (circa 4.465 de lei) pentru hăinuţele lui de firmă. Tot atât dau pe mâncarea canină de cea mai bună calitate, pe jucării, lese şi zgardă antipurici. O dată pe lună îl duc la salonul de coafură pentru câini, ca să-i aranjeze blăniţa şi la pedichiură canină, unde achită 500 de euro (circa 2.232 de lei). Săptămânal îl mai duc la şedinţe de relaxare care costă 50 de euro (223 de lei).

Stăpânii  îi fac  toate voile
Stăpânii îi fac toate voile

“După câte a păţit, se teme încă atunci când îl lăsăm singur chiar şi pentru câteva minute. Cum ieşim din cameră, începe să latre cu disperare. Apoi, când ne revede, ne sare în poală şi se gudură”, a mai povestit stăpâna. “Ba chiar a învăţat să danseze şi e atât de fericit când îl îmbrac cu hăinuţele după ultima modă!”, a mai spus ea. Căţelul, a cărui vârstă nu se ştie cu exactitate, a învăţat cu greu să se bucure, după ce a fost găsit, copleşit de tristeţe, la un pas de moarte.


    Stăpânii  îi fac  toate voile
Stăpânii îi fac toate voile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net