Bărbat mort, dus de nepot la un oficiu poștal din Irlanda pentru a-i încasa pensia

25 ianuarie 2022

Eveniment ╚Öocant ├«ntr-un ora╚Ö din Irlanda. Un b─ârbat mort a fost adus la un oficiu po╚Ötal din Irlanda, chiar de c─âtre nepotul s─âu, care ├«ncerca s─â ├«i ├«ncaseze pensia. Individul a fost ajutat de o alt─â persoan─â, iar acum poli╚Ťia face cercet─âri. 

968762 jpg
Evenimentul șocant s-a petrecut la un oficiu poștal din orașul Carlow. Foto: booking.com

Incidentul ╚Öocant ├«n care b─ârbatul decedat a fost sprijinit de al╚Ťi doi b─ârba╚Ťi pentru ca nepotul s─â-i ├«ncaseze pensia a avut loc la un oficiu po╚Ötal din ora╚Öul Carlow, scrie independent.ie preluat de gandul.ro. Angaja╚Ťii de la oficiul po╚Ötal au sesizat c─â ceva nu este ├«n regul─â ╚Öi au contactat serviciile de urgen╚Ť─â, iar poli╚Ťia s-a deplasat la fa╚Ťa locului. 

Ce au descoperit poli╚Ťi╚Ötii despre mortul dus la po╚Öt─â 

O localnic─â care locuie╚Öte l├óng─â oficiul po╚Ötal a povestit cum fiica ei a v─âzut doi b─ârba╚Ťi care t├órau o persoan─â.ÔÇŁEa pleca din cas─â ├«n acel moment ╚Öi a spus c─â i s-a p─ârut ciudat faptul c─â b─ârbatul nu mergea, p─ârea s─â aib─â ceva deoarece picioarele lui erau t├ór├óte pe p─âm├óntÔÇŁ, a spus femeia 

Irlandeza a explicat c─â ├«n momentul ├«n care cei trei b─ârba╚Ťi au ajuns la ghi╚Öeul po╚Ötal, era coad─â ├«n fa╚Ťa oficiului. ÔÇŁEste o loca╚Ťie mic─â ├«n care pot intra cel mult trei oameni simultan, pentru a se p─âstra distan╚Ťarea social─â. Oamenii erau ├«n stare de ╚Öoc, deoarece credeau c─â b─ârbatul tocmai a avut un atac de cordÔÇŁ, a mai spus ea. 

Autorit─â╚Ťile investigheaz─â cazul mortului dus la po╚Öt─â 

Poli╚Ťia din Irlanda a confirmat c─â a deschis o anchet─â care s─â elucideze circumstan╚Ťele situa╚Ťiei ╚Öi dac─â ├«ntr-adev─âr victima era deja moart─â c├ónd a fost adus─â la po╚Öt─â sau a f─âcut infarct pe drum cum sus╚Ťine nepotul acesteia 

ÔÇŁPoli╚Ťia investigheaz─â toate circumstan╚Ťele din jurul mor╚Ťii inexplicabile a unui b─ârbat din zona Carlow. O autopsie va fi f─âcut─â, iar rezultatele ei vor stabili cursul investiga╚ŤieiÔÇŁ, a sus╚Ťinut un purt─âtor de cuv├ónt al anchetatorilor conform sursei citate. Primarul ora╚Öului Carlow, Fianna F├íil Ken Murnane, a fost ╚Öocat─â c├ónd a auzit ce s-a ├«nt├ómplat. 

ÔÇŁAm auzit c─â a fost o problem─â ├«n oficiul po╚Ötal. Merg pe acolo tot timpul ╚Öi este un oficiu po╚Ötal foarte aglomerat.Am fost absolut ╚Öocat─â s─â aud ce s-a ├«nt├ómplat. Nu pot s─â cred c─â cineva ar face a╚Öa ceva. ├Äntregul ora╚Ö este ├«n stare de ╚Öoc. Personalul din oficiul po╚Ötal este foarte zguduit de ce s-a ├«nt├ómplat. Este o situa╚Ťie bizar─â ╚Öi sup─âr─âtoareÔÇŁ, a spus primarul conform aceleia╚Öi surse. 

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg