Bărbat mort, dus de nepot la un oficiu poștal din Irlanda pentru a-i încasa pensia

25 ianuarie 2022

Eveniment ╚Öocant ├«ntr-un ora╚Ö din Irlanda. Un b─ârbat mort a fost adus la un oficiu po╚Ötal din Irlanda, chiar de c─âtre nepotul s─âu, care ├«ncerca s─â ├«i ├«ncaseze pensia. Individul a fost ajutat de o alt─â persoan─â, iar acum poli╚Ťia face cercet─âri. 

968762 jpg
Evenimentul șocant s-a petrecut la un oficiu poștal din orașul Carlow. Foto: booking.com

Incidentul ╚Öocant ├«n care b─ârbatul decedat a fost sprijinit de al╚Ťi doi b─ârba╚Ťi pentru ca nepotul s─â-i ├«ncaseze pensia a avut loc la un oficiu po╚Ötal din ora╚Öul Carlow, scrie independent.ie preluat de gandul.ro. Angaja╚Ťii de la oficiul po╚Ötal au sesizat c─â ceva nu este ├«n regul─â ╚Öi au contactat serviciile de urgen╚Ť─â, iar poli╚Ťia s-a deplasat la fa╚Ťa locului. 

Ce au descoperit poli╚Ťi╚Ötii despre mortul dus la po╚Öt─â 

O localnic─â care locuie╚Öte l├óng─â oficiul po╚Ötal a povestit cum fiica ei a v─âzut doi b─ârba╚Ťi care t├órau o persoan─â.ÔÇŁEa pleca din cas─â ├«n acel moment ╚Öi a spus c─â i s-a p─ârut ciudat faptul c─â b─ârbatul nu mergea, p─ârea s─â aib─â ceva deoarece picioarele lui erau t├ór├óte pe p─âm├óntÔÇŁ, a spus femeia 

Irlandeza a explicat c─â ├«n momentul ├«n care cei trei b─ârba╚Ťi au ajuns la ghi╚Öeul po╚Ötal, era coad─â ├«n fa╚Ťa oficiului. ÔÇŁEste o loca╚Ťie mic─â ├«n care pot intra cel mult trei oameni simultan, pentru a se p─âstra distan╚Ťarea social─â. Oamenii erau ├«n stare de ╚Öoc, deoarece credeau c─â b─ârbatul tocmai a avut un atac de cordÔÇŁ, a mai spus ea. 

Autorit─â╚Ťile investigheaz─â cazul mortului dus la po╚Öt─â 

Poli╚Ťia din Irlanda a confirmat c─â a deschis o anchet─â care s─â elucideze circumstan╚Ťele situa╚Ťiei ╚Öi dac─â ├«ntr-adev─âr victima era deja moart─â c├ónd a fost adus─â la po╚Öt─â sau a f─âcut infarct pe drum cum sus╚Ťine nepotul acesteia 

ÔÇŁPoli╚Ťia investigheaz─â toate circumstan╚Ťele din jurul mor╚Ťii inexplicabile a unui b─ârbat din zona Carlow. O autopsie va fi f─âcut─â, iar rezultatele ei vor stabili cursul investiga╚ŤieiÔÇŁ, a sus╚Ťinut un purt─âtor de cuv├ónt al anchetatorilor conform sursei citate. Primarul ora╚Öului Carlow, Fianna F├íil Ken Murnane, a fost ╚Öocat─â c├ónd a auzit ce s-a ├«nt├ómplat. 

ÔÇŁAm auzit c─â a fost o problem─â ├«n oficiul po╚Ötal. Merg pe acolo tot timpul ╚Öi este un oficiu po╚Ötal foarte aglomerat.Am fost absolut ╚Öocat─â s─â aud ce s-a ├«nt├ómplat. Nu pot s─â cred c─â cineva ar face a╚Öa ceva. ├Äntregul ora╚Ö este ├«n stare de ╚Öoc. Personalul din oficiul po╚Ötal este foarte zguduit de ce s-a ├«nt├ómplat. Este o situa╚Ťie bizar─â ╚Öi sup─âr─âtoareÔÇŁ, a spus primarul conform aceleia╚Öi surse. 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg