Bărbatul ăsta şi-a făcut 521 de tatuaje

A plătit echivalentul a 42.306 de lei pentru tatuaje
A plătit echivalentul a 42.306 de lei pentru tatuaje

Record mondial! Jason George, de 27 de ani, de profesie artist tatuator, are în total 521 de tatuaje pe trupul său. El a reuşit însă să intre în cartea Recordurilor pentru că şi-a desenat pe corp 442 de logo-uri.

Artistul indian Jason George din Mumbai se mândreşte că nimeni nu are atât de multe tatuaje pe trup cum are el. Între cele 521 de tatuaje de pe corp figurează feţele părinţilor lui, chipul iubitei şi al fratelui său.

Însă a devenit faimos şi chiar a reuşit să intre în Cartea Recordurilor fiindcă şi-a desenat pe trup cel mai mare număr de logo-uri (n.r. simboluri sau sigle formate dintr-un ansamblu de semne grafice, care constituie marca unui produs sau a unei firme).

Mai precis, pe corpul lui Jason George pot fi admirate 442 de logo-uri preferate. Bărbatul, care deţine Studioul 21 de Tatuaje din Mumbai, a plătit 10.215 de dolari (circa 42.306 de lei) pentru toate desenele de pe pielea sa.

Şi-a făcut 100 de tatuaje în numai 10 zile
Şi-a făcut 100 de tatuaje în numai 10 zile

Numindu-şi tatuajele “cronologia vieţii mele”, artistul şi-a înscris pe piele: marca primei maşini de jucărie, marca primului său telefon mobil, sigla şcolii primare, sigla liceului, ziarul lui preferat, canalul de televiziune preferat, marca unei camere video ce i-a aparţinut, etc.

De fiecare dată când o marcă intră în viaţa lui şi-o desenează şi pe piele. De exemplu, anul trecut, şi-a tatuat logo-ul Volkswagen pe trup după ce şi-a cumpărat un Sedan.

“Pot să-mi amintesc întreaga mea viaţă numai uitându-mă pe tatuaje”, spune Jason George. Şi-a făcut primul tatuaj la vârsta de 16 ani şi e convins că, până la sfârşitul vieţii, nu-i va mai rămâne nici o părticică de piele de pe corp nedesenată. Prima oară şi-a tatuat un craniu, dar nu a fost mulţumit de cel care i l-a făcut.


    Şi-a făcut 100 de tatuaje în numai 10 zileFoto: Profimedia
Şi-a făcut 100 de tatuaje în numai 10 zileFoto: Profimedia

De aceea a decis să se facă el însuşi artist tatuator. În 2014, şi-a făcut 144 de tatuaje numai într-o singură lună. În 2015, şi-a făcut 177 de tatuaje numai într-o lună. Însă a depăşit propriul record în 2017, când şi-a făcut 100 de tatuaje în zece zile.

Cele mai multe tatuaje şi le face singur. Însă sunt şi unele pentru care apelează la colegi, fiindcă nu are cum să le deseneze în anumite zone. “Lumea crede că sunt nebun. Mă întreabă de ce îmi fac atât de multe tatuaje chiar şi artiştii tatuatori. Mi-am dorit să intru în Cartea Recordurilor. De aceea mi le-am făcut. Şi nu regret”, a mărturisit tânărul.

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
foto sex jpeg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg