Ce se află în camera în care locuiește Volodimir Zelenski. Unde doarme președintele Ucrainei, de la începutul războiului

De la începutul invaziei ruse, Volodimir Zelenski locuiește în Kiev, pe strada Bankova, acolo unde se află Administrația Prezidențială. A renunțat la confortul de acasă și chiar dacă nu-și poate vedea zi de zi familia, președintele Ucrainei este mulțumit că îi știe pe cei dragi în siguranță. E conștient că a făcut toate aceste sacrificii de dragul soției și al copiilor, așa că nu regretă nicio secundă.

Președintele Ucrainei a prezentat, în cadrul proiectului documentar „Anul”, realizat de publicația ucraineană Glavcom, camera în care trăiește de un an. Departe de familie, Zelenski își duce traiul de zi cu zi într-o cameră nu prea confortabilă, dar suficient de bună... Cel puțin dacă ne gândim la faptul că are unde să doarmă și unde să se adăpostească. 

„Locuiesc aici. Ei bine, am coborât în adăpostul antiatomic. Și, în general, locuiesc aici. Aceasta este casa mea”, a spus Zelenski. Imaginile arată o cameră mică, cu un pat de o persoană, o masă, o chiuvetă și o oglindă. Încăperea se află chiar lângă biroul său.

Zelenski își vede rar soția și copiii

De curând, Zelenski povestea că atunci când a început războiul, se afla acasă. Dar după ce a fost informat cu privire la evenimentele de acum un an, el s-a mutat în camera de lângă birou. Și, de atunci, acolo locuiește.

În conferința de presă pe care a susținut-o vineri, cu ocazia împlinirii unui an de la invazia rusă, Zelenski a declarat că își vede rar soția și copiii.

Întrebat cum face față familia sa realității războiului, președintele a spus că aceasta este „cea mai grea” dintre toate întrebările care i-au fost adresate.

„Ultima întrebare este cea mai grea”, a spus liderul de la Kiev. „Îi iubesc, bineînțeles. Îmi iubesc soția, copiii, ei sunt oamenii principali pentru mine. Nu îi văd prea des. Părinții mei – nu-i văd deloc”, a mai spus Zelenski, adăugând:  „sunt cu toții în inima mea”.

„Principalul lucru este să nu-i dezamăgesc. Principalul lucru este ca copiii mei să fie mândri de mine. Și mă bucur că sunt în Ucraina, că studiază în școli ucrainene.

Este important pentru un președinte al unei țări, fie că este fost sau actual, atunci când ești un președinte de război, este important să-ți ai copiii aici, pentru că țara este aici, pentru că băieții și fetele mor aici”, a mai spus președintele Ucrainei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net