Soții Zelenski, puși la zid pentru pictorialul din Vogue: «Ucraina e plină de morminte, lor le arde de poze»

Ultima actualizare:

Ucraina se află în război cu Rusia din primăvara acestui an, iar președintele ucrainean a luat o decizie care i-a afectat grav imaginea și i-a atras un val de critici. Volodimir Zelenski a pozat alături de soția sa, pentru revista Vogue, iar reacțiile nemiloase ale internauților nu au întârziat să apară. 

soții zelenski png

Între Rusia și Ucraina continuă violențele declanșate la îmceputul primăverii. Mii de soldați, ale ambelor țări și-au pierdut viața și sute de civili au fost răniți sau schingiuți pe viață în urma bombardamentelor.

Citește și: Președintele Volodimir Zelenski, ținta a 12 tentative de asasinat 

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski reușișe să-și construiască o imagine de om curaj, mereu având cuvintele potrivite asupra sa, însă ultima decizie luată de el și de soția acestuia a fost, incontestabil, una care i-a atras furia locuitorilor Ucrainei și nu numai. 

Olena și Volodimir, criticați pentru apariția din Vogue 

Olena Zelenska a acceptat să apară pe coperta revistei americane Vogue și să se lase fotografiată de către nimeni alta decât Annie Leibovitz. Soția lui Volodimir a acordat și un interviu în care a vorbit despre război, viața de după atacul rus și relația cu Volodimir.

În plus, președintele ucrainean a pozat alături de soția sa. Gestul de a poza în plin război li s-a părut multora unul complet neinspirat și deplasat, iar internauții au luat cu asalt platformele de socializare pentru a-și exprima revolta. 

Vezi și: Olena Zelenska și sacrificiile unei mame pe timp de război 

În fotografii, Olena Zelenska apare îmbrățișată de soțul ei sau singură pe treptele unui salon oficial transformat în buncăr, dar păzită de soldați înarmați. În altă fotografie Olena Zelenska stă, tot înconjurată de soldați care o păzesc, lângă epava celui mai mare avion din lume, An 225 Mrya, distrus de ruși la începutul războiului. 

„Rușinos”, „Jenant”, „Penibil”, „Trist”, „Ucraina se umple de morminte și lor le arde de povești și de poze?", au fost doar o parte dintre comentariile internauților. 

Ar putea să te intereseze și: Olena Zelenska, mărturisiri despre primele zile de război 

Celebra Annie Leibovitz, autoarea portretului cu soții Zelenski 

Cea care a realizat pictorialul cu soții Zelenski este artista Annie Leibovitz, în vârstă de 72 de ani. Ea are un palmares impresionant. De-a lungul timpului, în fața obiectivului său s-au aflat Barack Obama, Serena Williams, Kim Kardashian, dar și alte vedete importante de la Hollywood.

Cel mai consacrat shooting al său rămâne cel cu John Lennon și Yoko Ono. Imaginea în care John apare complet dezbrăcat îmbrățișând-o pe Yoko este una memorabilă, realizată de către Annie Leibovitz, în anul 1980. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net