Ce ╚Ťar─â a interzis Valentine's Day! To╚Ťi ├«ndr─âgosti╚Ťii sunt sup─âra╚Ťi foc

13 februarie 2017
simeon stalpnicul png
Locuitorii unei ╚Ť─âri asiatice nu pot s─ârb─âtori Ziua ├Ändr─âgosti╚ŤilorFoto: Getty

├Ändr─âgosti╚Ťii din toat─â lumea a╚Öteapt─â cu sufletul la gur─â Valentine's Day, ziua ├«n care cuplurile ├«╚Öi s─ârb─âtoresc iubirea ╚Öi se cadorisesc unii pe al╚Ťii. Din p─âcate, cu doar o zi ├«nainte de 14 februarie, judec─âtorii unei ╚Ť─âri asiatice au decis s─â interzic─â s─ârb─âtoarea.

Curtea Suprem─â din Islamabad, Pakistan, a decis: Valentine's Day nu se mai s─ârb─âtore╚Öte ├«n ├«ntreaga ╚Ťar─â, iar decizia se aplic─â imediat. Ordinul interzice reclamele care fac referire la Ziua ├Ändr─âgosti╚Ťilor, dar ╚Öi v├ónzarea de obiecte care ar trimite cu g├óndul la aceast─â s─ârb─âtoare ╚Öi orice manifestare public─â, anun╚Ť─â CNN.

Curtea a luat aceast─â hot─âr├óre dup─â ce un b─ârbat a ini╚Ťiat o peti╚Ťie ├«n care a transmis ideea c─â practicile ╚Öi reclamele de Valentine's Day sunt total ├«n neconcordan╚Ť─â cu ├«nv─â╚Ť─âturile islamului ╚Öi c─â ar trebui interzise de urgen╚Ť─â.

├Än Pakistan, Ziua ├Ändr─âgosti╚Ťilor este v─âzut─â drept ceva imoral. Decizia Cur╚Ťii Supreme nu este at├ót de ciudat─â pe c├ót sun─â, av├ónd ├«n vedere c─â ├«n fiecare an, ├«n Pakistan, au fost tot felul de proteste ├«mpotriva acestei s─ârb─âtori. ├Än 2016, pre╚Öedintele ╚Ť─ârii le-a cerut cet─â╚Ťenilor s─â nu celebreze o zi care nu face parte din tradi╚Ťia musulman─â, ci din cea a lumii vestice.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg