Ce vor bărbații în pat și nu au curaj să spună

Ultima actualizare:

    Ce vor bărbații în pat și nu au curaj să spună? Să-și pună mai des în practică fanteziile sexualefoto: 123RF
Ce vor bărbații în pat și nu au curaj să spună? Să-și pună mai des în practică fanteziile sexualefoto: 123RF

Ce vor bărbații în pat și nu au curaj să spună? Reprezentanții sexului puternic au tot felul de dorințe însă nu îndrăznesc să le împărtășească cu iubitele de frică să nu fie judecați greșit. Pe de altă parte, satisfacerea acestor nevoi le poate aduce împlinirea sexuală după care tânjesc.

Dacă vreți să vă bucurați de experiențe de neuitat în intimidate, este indicat să vorbiți și să descoperiți care vă sunt nevoile sexuale. Iată ce vor bărbații în pat și nu au curaj să spună. De exemplu, simt nevoia ca din când în când să li se vorbească vulgar sau să-și pună mai des în practică fanteziile.

Ce vor bărbații în pat și nu au curaj să spună: Să li se vorbească vulgar

Pentru cei mai mulți bărbați, o noapte pasională alături de o femeie care nu scoate nici un sunet și nu spune nimic poate fi un adevărat coșmar. Vreți să știți ce vor bărbații în pat și nu au curaj să spună? Chiar dacă nu se exprimă explicit niciodată, unii bărbați își doresc să audă din gura iubitei câteva cuvinte deocheate când fac sex, deoarece îi excită la maximum.

Ce vor bărbații în pat și nu au curaj să spună: Mai mult sex oral

Există o categorie de bărbați care se declară nemulțumiți de faptul că partenerele de viață nu le oferă atât de mult sex oral pe cât și-ar dori. Aceasta fiind una dintre cele mai arzătoare dorințe pe care bărbații nu au curaj să le spună. Adesea, reprezentantele sexului frumos le fac partenerilor sex oral din obligație, știind că acest lucru îi excită. Însă ei și-ar dori ca acestea să le dea de înțeles că le place ceea ce fac, că se simt bine și nu se grăbesc pentru a termina cât mai repede.

Ce vor bărbații în pat și nu au curaj să spună: Să ejaculeze pe iubită       

Dacă vreți să știți ce vor bărbații în pat și nu au curaj să spună, aflați că aceștia au un mare fetiș, acela de a ejacula pe diferite părți ale corpului partenerei. Însă nu este un lucru ușor de propus iubitei și, din acest motiv, trebuie să fiți foarte atenți cum îi sugerați acestă dorință.

Ce vor bărbații în pat și nu au curaj să spună: Să folosească jucării sexuale

După mulți ani de relație, sexul poate deveni monoton. De aceea, este bine ca din când în când să mai schimbați câte ceva în viața voastră intimă, să veniți cu tot felul de idei care să vă condimenteze relația. Dar, pentru asta, este nevoie de foarte multă înțelegere și comunicare. De exemplu, bărbații au tot felul de fantezii despre care nu au curaj să vorbească cu partenerele de viață de frică să nu fie judecaț. Vor să folosească tot felul de jucării sexuale cu care să își penetreze iubita și să facă actul sexual mult mai incitant.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg