Coreenii au construit un parc pentru adulți! Totul a pornit de la legenda unei mirese virgine

Ultima actualizare:

    Parcul Haesindang are aproximativ 16.000 de vizitatori pe an Foto: thesouthkoreatravelguide
Parcul Haesindang are aproximativ 16.000 de vizitatori pe an Foto: thesouthkoreatravelguide

Cel mai inedit parc din lume se află în Coreea de Sud. Nu poate fi numit un parc de distracţii căci nu este creat pentru petrecerea timpului liber în familie şi cu atât mai puţin pentru amuzamentul celor mici. Atrage vizitatori pentru că expune din plin un subiect tabu, în toate formele şi dimensiunile.În parcul Haesindang sunt expuse sute de statuete în formă de falus, fie din lemn, oţel su fier, de toate dimensiunile, cel mai mare având dimenisunea unui tanc.

Tematica acestui parc bizar este una cu atât mai ciudată. Se zvoneşte că parcul ar fi construit pentru a aduce fericire sufletului unei virgine. Vizitatorii Haesindang, Coreea de Sud pot vedea aproape 300 de falusuri erecte, toate construite în memoria unei mirese virgine care a fost abandonată pe o stâncă de soţul său pescar care a plecat în larg şi nu s-a mai întors vreodată. Ea l-a aşteptat cu speranţa că mirele ei se va reveni la ea, daro furtună groaznică s-a abătut asupra ţărmului. Mireasa s-a înecat, iar localnicii cred că spiritul ei poate fi împăcat doar prin expunerea organelor genitale masculine, potrivit mirror.co.uk. Exceptând sutele de statui cu aceeaşi formă, există o zonă rezervată organelor genitale ale unor animale prezervate în formol. Balenele, urşii, pisicile sau chiar micuţii soricei, nici măcar unul nu a scăpat de "expunerea indecentă".

Parcul Haesindang este casa celei mai mari expoziţii de organe genitale masculine din lume şi este deschis pentru vizitatori începând din anul 2007. Potrivit rapoartelor oficiale,venite din partea conducerii, se bucură de aproximativ 12.000 de turişti curioşi pe an, dintre care 60% femei. Locaţia se află la înălţime şi oferă un punct de observaţie minunat al oraşului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
shutterstock 1493322635 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net