Cum ar trebui să te comporţi într-o relaţie cu un bărbat mai tânăr

simeon stalpnicul png
Nu te purta cu el de parcă ar trebui să îl educifoto: 123RF

De cele mai multe ori, relaţia cu un bărbat mai tânăr poate evolua cu uşurinţă spre complexe. Fie ai impresia că vei îmbătrâni şi el nu se va mai simţi atras de tine, fie îţi pasă prea mult de opiniile celor din jur.

Uită de toate aceste concepţii, dacă vrei să ai o relaţie frumoasă. Simte-te în largul tău, oferă-ţi câte un răsfăţ cosmetic periodic, pentru a printe încredere în tine, şi nu îi face pe plac chiar în tot ceea ce spune de teamă că te-ar putea părăsi. Plănuiţi tot felul de escapade romantice, deoarece astfel de ieşiri vă vor apropia şi vă vor da ocazia să vă cunoaşteţi dincolo de problemele de zi cu zi.

De asemenea, nu te purta cu el de parcă ar trebui să îl educi. Este normal să îţi doreşti să schimbi anumite lucruri la el, însă adoptă atitudinea potrivită, nu te transforma în părintele lui. Scopul este să îi arăţi că eşti sufletul lui pereche, nu să îi demonstrezi zilnic câte diferenţe există între voi. Un astfel de comportament îl va face să realizeze că, de fapt, s-ar potrivi mult mai bine cu o persoană care are vârsta apropiată de a lui.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
vladimir putin Sursă: Profimedia
prodan (2) jpg
George Simion FOTO Inquam Photos/George Călin
Vladimir Putin, discurs în Piața Roșie din Moscova, 30 septembrie 2022 | Foto AFP
image
image
image
image
copii sechestrati
GettyImages 1428839751 jpeg
Blue Air
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
profesor
fosa septica