Cum arată adevărata păpușă Annabelle care a inspirat filmul horror cu același nume

Ultima actualizare:

    AnnabelleFoto Instagram
AnnabelleFoto Instagram

Încă de când primul film Conjuring a intrat în cinematografe, fanii s-au întrebat pe cât de mult adevăr se bazează povestea. A fost o păpușă adevărată Annabelle? Dacă da, este ea la fel de „diabolică” precum versiunea filmului? Răspunsul la prima întrebare este da, a existat o păpușă reală, deși mulți au fost suspicioși cu privire la acest lucru.

A doua întrebare este puțin mai complicată. Singurul lucru despre care oamenii spun că ar fi real, este faptul că Annabelle chiar există și chiar s-au întâmplat lucruri bizare în jurul ei. Păpușa a cauzat un mare haos, iar acum este închisă în Muzeul Ocult al lui Ed și Lorraine Warrens din Monroe, Connecticut. În timp ce păpușa este o asemănare perfectă cu versiunea din porțelan a filmului, întâmplările povestite nu sunt chiar atât de asemănătoare.

„Aparențele sunt înșelătoare” a spus odată Lorraine Warren. "Nu este despre cum arată păpușa, este despre ceea ce a fost pus în interiorul păpușii: rău".

Warrens poate fi cea mai faimoasă parte din poveste, datorită filmelor The Conjuring, dar nu au relatat exact de unde a început totul. Conform mirror.co.uk, ei ar fi fost departe de adevăr. Furia lui Annabelle a început în 1970, când o mamă a cumpărat păpușa de la un magazin de hobby pentru fiica ei, era studentă la facultatea de asistență medicală și se numea Donna. Ea ar fi achiziționat păpușa ca un cadou. Donna trăia împreună cu prietenul ei, Angie, la vremea respectivă și era foarte încântată când a părimit cadoul, cel puțin la început.


    Lorraine Warren lângă adevărata păpușă AnnabelleFoto The Mirror
Lorraine Warren lângă adevărata păpușă AnnabelleFoto The Mirror

Păpușa a început imediat să le dea coșmaruri celor două fete. Ea a început să miște mâinile, lucruri care puteau fi explicate cu ușurință. Donna și fica ei nu s-au întrebat cum reușea Annabelle să ajungă de pe scaun pe podea, își spuneau mereu că a căzut. Ele au mutat păpușa în camera mamei, dar apărea imediat în camera fiicei și tot așa. O prietena de-a familiei a recunoscut că se simțea ciudat în jurul păpușii și susținea că era posedată. Anabelle le-a atacat pe fete. iar ele au chemat imediat ajutor. Un medium a venit în ajutorul fetelor, însă păpușa nu o plăcea deloc pe ea, și a început să o atace și pe ea. Lou, mediumul, a mărturisit că a adormit într-o seară și Annabelle era lângă ea nelăsând-o să se miște. Lorraine Warren a venit să ajute familia și a luat păpușa, udând-o în repetate rânduri cu apă sfințită și făcându-i diverse incantații pentru a o ține sub control. 

Warrens a hotărât că există doar un singur lucru pentru asta. Annabelle a fost mutată într-o cutie de sticlă la muzeul lor, fiind sigilată cu un set special de rugăciuni. Acolo locuiește și astăzi. "Avem un preot care a venit și a binecuvântat muzeul, inclusiv păpușa Annabelle", a spus Lorraine atunci când a fost întrebată despre papușa demonică.

image
image
image
image
image
image
catalin chereches  1280x720 jpg
incendiu  jpg
Printesa Latifa jpeg
Teatru
inel Kate Middleton (3) jpg
betisoare ct captura video jpg
bivolaru 0 jpeg
plane 885321 1280 jpg