Cum poţi realiza cel mai iubit aperitiv pentru copii VIDEO

Ultima actualizare:

    Taie ambele capete ale unui ou fiert şi creează un aperitiv pe care copiii îl vor îndrăgi!Foto: Captura Youtube
Taie ambele capete ale unui ou fiert şi creează un aperitiv pe care copiii îl vor îndrăgi!Foto: Captura Youtube

Vrei să oferi copilului tău un aperitiv cu totul special? Iată care sunt paşii simpli pe care îi ai de urmat. În cele din urmă, micuţul tău va fi încântat!

Până unde poate duce inventivitatea în bucătărie?! Privind aceste imagini, veţi învăţa cum să pregătiţi un aperitiv din ouă, mai ales pentru pentru copii, potrivit pentru sărbătoarea de Paşte care se apropie cu paşi repezi.

Puişorii de găină sunt cu adevărat drăgălaşi chiar şi atunci când sunt făcuţi din ouă fierte. Ideea de a aranja un platou pentru aperitive plin cu puişori gustoşi poate fi uşor de pus în practică dacă urmăm paşii din filmuleţul următor!

Pentru început, aveţi nevoie de câteva ouă proaspete pe care le fierbeţi, după care le curăţaţi de coajă. Ulterior, luaţi fiecare ou în parte şi îl tăiaţi la ambele capete: la unul mai puţin, iar la celălalt mai mult. Cu o linguriţă scobiţi tot gălbenuşul pe care îl amestecaţi într-un bol, cu puţină maioneză, puţin muştar şi sare, obţinând o pastă omogenă. Apoi şezaţi ouăle pe un platou şi umpleţi fiecare ou cu pasta obţinută. Folosiţi capătul mai ascuţit pentru a acoperi oul şi, încet, încet veţi observa că puişorii capăta formă. Ceea ce le mai lipseşte sunt ochii şi ciocul, pe care le veţi confecţiona din morcov şi bobiţe de piper sau bucăţi de măslină. Cu siguranţă oricine va găsi la micul dejun o astfel de gustare va fi plăcut impresionat şi o va savura cu plăcere!

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net