De ce sunt femeile infidele. Ce spun specialiștii

Infidelitatea, o realitate complexă și adesea dureroasă în viețile cuplurilor, reprezintă un subiect delicat și controversat. Deși discuțiile despre acest fenomen au fost dominate adesea de perspectivele asupra infidelității masculine, este important să explorăm și cauzele infidelității la femei, considerate adesea „bombe cu ceas” pentru bărbați.

Infideliate. Foto: arhiva.
Infideliate. Foto: arhiva.

Într-un sondaj recent, s-a constatat că infidelitatea este o problemă întâlnită în aproximativ 6 din 10 relații, iar motivul din spatele acesteia poate varia considerabil între sexe. Este esențial să recunoaștem că femeile pot și ele să fie implicate în astfel de situații, iar motivul principal nu este întotdeauna lipsa de sentimente.

Potrivit ediției recente a emisiunii „La Plural”, moderată de Cristina Andreea Stan, infidelitatea a fost pusă sub lupă, dezvăluind că femeile pot înșela și ele, dar într-un mod diferit față de bărbați. S-a subliniat că bărbații înșală adesea fără sentimente profunde, pe când femeile recurg la infidelitate din dorința de validare, pentru a se simți speciale sau pentru a combate plictiseala.

Citește mai multe pe canal33.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net