Ei sunt cei mai bogaţi căţei din lume

Ultima actualizare:

    Stanley şi George sunt încântaţi când poartă ţoale identice
Stanley şi George sunt încântaţi când poartă ţoale identice

Sunt cei mai răsfăţaţi câini de pe planetă! Mopşii Stanley şi George, de 3 anişori, au propriul automobil şi propriul şofer. De asemenea, cei mai bogaţi căţei din lume au o garderobă de vedete.

Nici vedeta americană de televiziune Kim Kardashian (36 de ani) nu are atât de multe haine de firmă precum simpaticii Stanley şi George, deşi e campioană la lux şi fiţe. Sharon Perryman, în vârstă de 44 de ani, o femeie de afaceri din Devon, cheltuieşte toţi banii pe care îi câştigă pentru cei doi căţei ai ei.

De-a lungul timpului, a “spart” peste 1 milion de euro (circa 4,6 milioane de lei) pentru garderoba şi confortul lor. Culmea este că femeia l-a convins pe soţul său, Neil, de 40 de ani, să le cumpere celor doi câini şi un automobil Mercedes GLC cu  o plăcuţă de înmatriculare personalizată, AA 11 PUG (n.r. pug, înseamnă mops în limba engleză).


    Sharon şi Neil îşi asortează hainele cu patrupedele
Sharon şi Neil îşi asortează hainele cu patrupedele

Le-au angajat şi un şofer, numai al lor, care să-i plimbe cu maşina, în timp ce ei se află la serviciu. În garderoba lui Stanley şi George sunt peste 100 hăinuţe de firmă pentru căţei, de la celebrele firme Prada, Gucci, Louis Vuitton şi Dior.Au numai ţoale la modă din cele mai fine materiale, mătase naturală şi lână de cea mai bună calitate, pălării, cravate, eşarfe, dar şi pijamale. Sharon a renunţat la toaletele pentru ea, numai să-i vadă pe câini fericiţi. Stanley şi George au de asemenea amenajată o cameră specială a lor în apartamentul familiei.


    Maşina câinilor are plăcuţă de înmatriculare personalizată
Maşina câinilor are plăcuţă de înmatriculare personalizată

“Îmi petrec tot timpul cu aceşti băieţi ai mei, cum le spun eu. Ca hrană, nu le cumpăr decât delicatese canine de la cele mai scumpe magazine. Nu am copii, aşa că ei sunt totul pentru mine. Mă simt ca o mamă mândră când îi văd mulţumiţi. Le place să-i îmbrac şi chiar să le pun încălţări”, a mărturisit Sharon Perryman.


    Au în garderobă numai haine de firmă
Au în garderobă numai haine de firmă

Click! spune

Mopşii fac parte dintr-o rasă de câini de dimensiuni mici cu o faţă ridată, bot turtit şi blană fină şi strălucitoare. Sunt jucăuşi şi prietenoşi. Deşi par leneşi, sunt plini de energie şi ideali ca animale de companie, mai ales pentru copii.

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net